Merhaba ben oğretmenim yarıyıl tatilinde memlekete gittim,giderken test yaptım ve hamile olduğumu oğrendim ancak şaşkınlıktan,once kendim alışayım diye annemlere soylemedim,zaten doktora da gidemedim o zaman,hemen gitmem gerekti,donuşte doktora gider soylerim dedim.neyse doktora gittik ve ben tam soyleyecekken babamın cok hasta olduğu haberi geldi,yaşı da var.şimdi annem ısrarla beni yanına cağırıyor izin al gel babam hastanede kalıyor ve ben yine soyleyemiyorum.babam hastayken bu haberi vermek bana cok zor,diğer kardeşlerimde gitti ziyarete zaten onlara da soyleyemedim.Ama annem ısrarla beni cağırıyor,babam beni cok sever diye dun neden abimi cağırmıyorsun dedim bana kustu gelme istemiyorum diye,neyse gonlunu aldım. şu an 7.haftadayım onlara soylemeyince okuldaki arkadaşlarıma da soylemedim,korkum şu şimdi hastanede onlara yardımcı olmam gerekecek ağır kaldırmamı isteyebilirler,memleket zaten 9saat uzaklıkta şimdi diyorumki buna da gidip gelim donuşte soyleyim.Gercekten ilk duyduğumdan soyleseydim keşke annem illa gel diye bu kadar ısrar etmezdi belki tabi babama da kıyamıyorum o da yaşlı cok arada kaldım şu an sadece eşim biliyor ve ben.ve tabi doktorum belki yolculuğa bile kızacak.