Selamlar yine dertliyim yada takmıyorum bilmiyorum. 1 ay evvel ayrıldığım birinin arkadaş ortamında biriyle karşılaştım aşırı yakışıklı işi gucu olan karizmatik biriydi konuşmak istedi bende onu red ettim X kişiyle ayrıldım onun arkadaşıyla olamam dedim oda biz arkadaş değiliz babamın eski elemanıydı tanıdık biri ayrıcada fazla goruşmuyoruz dedi. Bende sadece dost olabiliriz dedim kabul etti 1 ay cok iyi anlaştık dost olduk sabahlara kadar mesajlaştık kesinlikle flort asılma yok hatta kızlarla konuşmalarını atardı (kızlar buna cok asılıyor) aklıma hic kıskanmak gelmiyor bile cunku dost olarak gordum buluşup kahve iciyorduk ona rağmen hic bir asılma yakınlaşma yok. 10 gun once eski işyerim hakkında ona bir şey anlatırken bana unut orayı dedi bende aklımda yeni planlar var daha guzel yaşayacağım dedim oda bana “birlikte yaşayalım kim buna engel?” Dedi şoka girdim bu bir teklif mi dedim evet dedi ilişkimiz başladı ilk hafta kendisi her gun arıyodu hesap veriyordu ben buraya gidicem haberin olsun diye son 3 gundur gunde 2 kelime yazıyor neymiş babasıyla kavga etmiş arkadaşında kalıyormuş bana en son 7de yazdı ve şuan cevrimici gecende bana yatıcam deyip yarım saat daha cevrimici oldu amacı ne bilmiyorum hayatım hayal kırıklığı sorun bende mi bilmiyorum tek bildiğim mutlu olamadığım ne zaman kafama gore biri cıkıcak cıkıncada neden 1 haftada değişiyorlar nasıl davranma gerek bu kişiye bilmiyorum