Merhaba kk uyeleri başlık bulamadığım icin buraya yazıyorum uygun bir platform bulamasım yada gozden kacırdım.iyki varsınız tum şeffaflığıyla herkese destek oluyorsunuz.bende fikir almak istiyorum benden daha parlak duşunceleriniz olabilir belki deneyimleriniz.1000 lira nafaka alıyorum 2 cocuk ve kendim icin.konut kredisini sağolsunlar ailem destek oluyorlar ama fazla 1 kuruş dahi destek olamıyorlar.2 cocuğum var kucuk biri okula gidiyor.ailemden uzaktayım cocuklara bakanım yok ve calışamıyorum.kucuk cocuğumda sağlık problrmi olduğu icin calışamıyorum calışsamda 2 cocuğa bakmak icin baya para istiyorlar zaten calıştığım bakıcıya gidicek biliyorum.neticeye varırsam 1000 lirayla hem faturalarım hemde mutfak masrafımı karşılamam gerekiyor.eşimden yeni ayrıldık. O planlamayı henuz yapamadım ama neler yapabilirim onerileriniz varmı.1000 lirayla gecinilirmi? Yada yontemi varmı kasabileceğim dikkat etmem gereken puf noktaları ne bilim market pazar carşı kucuk cocuğum bezleniyor bez masrafıda var.neler onerirsiniz bana mutfakta yapabileceklerim puf noktaları ne biliyim alışverişte evde ekonomi olarak nelere dikkat edebilirim.bilgi paylaşırsanız cok sevinirim.şartlar dahada zor biliyorum ama kasabildiğim kadar kasmam lazım.şimdiden teşekkur ederim paylaşımlarınız icin fikirlerinize cok ihtiyacım var