Iyi geceler arkadaşlar. Daha once burada cok konu actim bu konuyla alakali.Samimi oldugum arkadasimdan hoslandigimi ve onun da benden hoslandigini duşunduğumu ,ama emjn olamadigimi soylemistim. Sizden fikir almıştım. Cok zaman gecti, gercekten hoslansa bir seyler olurdu diye dusunuyorum. Hoslanmadigi gibi aramiza daha cok resmiyet girdi ve buzlarimizi yeni kirmaya basladik.
Farkli bir durum da olabilir.Onun kankasi benden hoslaniyordu cunku.
Ben adim afmaya calistim ama anlamamis olabilir.
Ozguveni iliski konusunda dusuk olabilir.
Ya da bana hic o gozle bakmamis olabilir.
Ben cok yogunum arkadaslar.Ona karsi nasil bir tavir almam gerektigini bilmiyorum.Cikmaza girdim.
Benimle samimiyken benden kendini cekmesini de anlamadim.Aslinda cumlelerimin arasina yazacagim o kadar com satir aralari var ki...Konuyu burada uzatmak istemem.
En son benden kacislarini sormak icin ,konusmamiz gerektigini ve aramizda soguk ruzgarlar estigini soyledim. O da sasirdi ve konusuruz filan dedi.Bi kac saat sonra beni gordugunde ,bir turlu konusamadik dedi.Ben de konusalim ama mutlaka dedim.o da evet konusulsun gibi bir ifade kullandi.
Velhasil konusamadik. Ben de acmadim bir daha. O da sormadı.
Buzlarimizi kirdik.Samimi degiliz ama birbirimizin yanina geliyoruz,sogbet ediyoruz en azindan.Beklemekten yoruldum.Aslinda belirsizlikten yoruldum.Bana bi akil verin lutfen..Beynimi kurcalıyor.
Netlik kazansin diye konusalim dedim konusamadik da arkadas..Tamam benden hoslanmadi, kendini geri cekti desem , bazen ansizin oyle bir samimiyet gosteriyor ki anlamiyorum.hareketleri flirtce algiliyorum ben de.Yani tam da cekmiyor kendini. Hoslaniyor desem 2 ayda beri bir adik da yok. Ben ne yapayim,nasil davranayim..Oyle acilma filan olmaz ben de .Yapamam..
Bitireyim mi kafamda kurdugum bu durumu.Siz olsaniz ne yapardınız..Oz guvenim de zayif..Cok minyon ben baliketliyim..Bi tik ustu kilolu oluyorum.Ya hanimlar ,ben yoruldum galiba..cevaplariniz icin simdide tesekkurler. Lutfen samimiyetle cevap verin.