selam kızlar,
cook uzgunum, arkadaşıma karşı cok mahcubum ama elimden birşey gelmiyor malesef..
şoyle anlatıyım; cok cok samimi olduğum ama ayrı şehirlerde yaşadığımız arkadaşım var. biri vardı hayatında o donemlerde konuşurken kız isteme oldugunda mutlaka yanımda olacaksın diye konuşurduk hep. ben de cok istiyordum o gununde yanında olmayı, kardeşimden cok senin olmanı istiyorum derdi hep.
bu konuşmalarımız yaklaşık bir ay onceydi. ben ona bir kac defa sevgililer gunune denk getirin hem anısı olur guzel olur diye soylemiştim.
bugune kadar belli değildi tarih, bugun belli olmuş sevgililer gununden bir gun sonra kız isteme olacakmışşş

ben cumartesi calışıyorum hem de akşam 7ye kadar. ozel bi kurumda oğretmenlik yapıyorum yani ben izin aldıgım zaman yerime başka oğretmen bulmak zorunda kalıyorlar
bundan onceki cumartesi sevgilimle kucuk bi tatil icin izin aldım hatta yalan soyleyerek izin aldım cunku sevgilim başka şehre taşınacağı icin uygun zaman bulamayacaktık başka.
ondan onceki cumartesi sınav icin şehirdışındaydım yine izin almak zorunda kaldım.
ondan onceki hafta aof sınavım vardı yine izin aldım

en son kurum muduryle konuştugumuzda laf carptı haliyle, cocuklar unuttu seni diye, bu cumartesi icin de ders programını gonderdi hatta hazırlıklı ol diye.
en son izin alırken baya zorladı haftaya mutlaka başla dedi oyle verdi izni.
şimdi arkadaşıma anlattım durumu cok bozuldu

bugun belli olmuş kız isteme tarihi, aramızda 5 saatlik otobus mesafesi var ucakla ulaşım yok malesef, biraz sert bi karakteri vardır, bozulduğunu da belli etti senin icin sevgililer gunu tarihini secmiştim bi şekilde kendini ayarla akşama burda ol dedi

ama mumkun değil ki yoksa işimden olcam

arada kaldım napıcağımı şaşırdım