Merhaba, direk konuya gireyim. Gecen hafta sosyal medya belası yuzunden bir tartışma yaşamıştık whatsapp uzerinden kavga ettik eve geldiğimizde uzerinde konuşmadık ama limoniydi. Bu hafta sonu konu acıldı. Bağrış cağırış derken beni delirtmeyi başardı cunku haksız olan o ve beni manipule ediyordu. Ona once oturdugu yerde saldırdım uzerinden attı daha sonra evden gitmek icin uzerini değiştirirken tekrar saldırdım ama hatırlamıyorum net olarak. Sonuc olarak evi terketti ve ben bunun birisine yazdıgını yakaladım pcden hesabına girerek. Neyse ona şu mesajı attım . Derhal boşanma davası acıyosun beni ve kendini kucuk duşurme hala evlisin eğer bu tarz bişey yapıyosan en azından dava sureci başlamış olsun dedim. İşte ben senden kurtulamıcakmıyım bana hayatı zindan ediyosun hala benim ozelimi karıştırıyosu bana iftira atıyosun yaptın yaptın dedin yapmadıgım halde mutsuz oluyodum şimdi yapıyorum işte bana bu saatten sonra karışamazsın vs dedi. Daha sonra darp raporunu doktorun gulerek verdiğini yazdı . Bende darp raporu almakla iyi etmişsin sureci hızlandırır vs dedim. O gunun gecesi eve geri dondu. Dunde bu darp konusu acıldı bana dediki 6 ay saklıyolarmış darp raporunu haberin olsun dedi.. Aslında hic bişey umrumda değil artık. Ben sanırım devam edemiyorum henuz 6 ay olmuşken evleneli...
Sayfa 12 de guncelleme var..