Gecenlerde bir konu acmıştım.17 aylik oğlum hala yurumuyor diye.Uc gun once yurumeye başladı cok şukur ama o gunden beri geceleri uyumak istemeyen hep yatağın ustunde oradan oraya dolanmak isteyen bir bebek oldu.
Akşam 18.30 gibi okuldan eve geliyorum, oğretmenim.Babasiyla suruncemede bir evliligimiz var ve birkac ayrılıp barismadan sonra boşanmaya karar verdik.Bununla beraber bikac moralimi bozan meselelerim var,her şey ust uste geldi anlayacağıniz ve cok gerginim bugunlerde.Eve geldiğimde annem bayağı yorulmuş olacak ki oğluma "yemeğini ye sonra doğru yatmaya "dedi,su ile oynamak,kavanozu alıp mama sandalyesinden aşağı atmak, telefon ile oynamak gibi bizim pek izin vermedigimiz seyleri istiyordu cunku oglum.Annemin oyle soylemesine biraz kırıldım ve oğlumu uyutmaya goturdum.Aslinda biraz vakit gecirmek istiyordum ozluyor cunku beni.Yurumeye başlamadan once 21,00 i gecirmeyen oğlum bıraksak sabahlayacak.Tahammul sınırım gecmiş olduğundan kızdım besige bırakıp cıktım ağladı bakmadım annem gitti beşikten aldı onda iken bile anne diye ağlıyordu sakinleşmedi beni istiyordu.Aldim sakinlestirdim ve bundan 40 dk kadar sonra ancak uyuyabildi ama uyurkenki masumlugunu da gorunce iyice icim parcalandi.Ne olurdu biraz daha sakın olsaydım, sorunlarımı da kapının ardında biraksaydim