İyi akşamlar arkadaşlar. Bir konuda sizden fikir almam lazım durum şu ki ben yaklaşık 3-4 aydır bir cocukla goruşuyorum. Ailesi inşaat işleri yapıyor kendisi de onlarla ilgileniyor. Kulturlu birisi burda sorun yok.
Ancak ilk tanıştığımızda bana kendisinin de inşaat muhendisi olduğunu soylemişti.
Yalnız şuranın onemli olduğunu duşunuyorum yalanını yakalamadım kendisi durduk yere itiraf etti bunu.
Kendisi inşaat muhendisi değilmiş ama şoyle bir durum var cidden İTU ’de İnşaat Muhendisliğinde 5 sene okumuş ama mezun olamamış cok dersi kalmış aile işleriyle de ilgileniyormuş o donem de dolayısıyla okulu mezun olmadan bırakmış. Acıktan işletme bitirmiş.
Boyle bir yalan soyleyince ben İTU ’de 5 yıl okuduğuna da inanmadım ama bunu ispat etti bana. ceşitli yollarla.
Yani bilemiyorum. Tamamen yalan sayılmaz gibi yani universite kapısından dahi gecmeyen biri değil en azından 5 sene gecirmiş okulda.
Neden boyle bir yalan soyledin dediğim de seni cok istiyordum belki AOF mezunu olduğumu oğrensen bana şans vermezsin diye soyledim daha kolay etkilerim seni diye duşundum ama buyuk yanlış yaptım ozur dilerim tarzında konuştu...
Şuan konuşmuyoruz ama surekli af dileniyor benden.
Bende kararsızım kulliyen yalan olsa duşunmezdim ama bu durum da bilmiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var. Ne onerirsiniz?