Merhaba arkadaşlar ben yeni uyeyim. Dertleşecek icimi dokecek bı akıl alacak kimsem yok yanımda o yuzden yazıyorum. Eşimle 4yildir evliyiz bı cocuğum var. Eşimin memleketinde yasiyoruz. Evlendigimde herşey guzeldi ama insanları icine girdikce tanıyorsunuz. Ailemden uzaktayım 10saat kadar. Bu sehirde kimsem yok. Eşimin ailesi gorumcelerim eşimi oyle bir eline almışlar ki oyle tatlı dilli ve ağızları laf yapıyor ki hep onlar haklı hep onlar iyi niyetli oluyorlar ben yapayalnız kalıyorum. Ne yapsam olmuyor. Mesela bisey yapılacak hani bunun eşimle ilgisi olmasa dahi eşime soyluyorlar zorunda kalmasalar bana demiyorlar. Kendimi oyle kotu hissediyorum ki anlatinca mesela yok ya ne kadar kotu duşunceli bizim aklımıza gelmedi taklimasin boyle şeylere oluyor ve ben fesat oluyorum. Bunu ornek olarak verdim. Ben ne yapsam bilmiyorum. Lafta benimle ilgileniyorlar yanlız bırakmıyorlar sıkıntım var mı soruyorlar ama boyle degil... Cok yoruldum ve uzuluyorum biliyorum uzulmemeliyim ama bosveremiyorum.