Guncelleme1: ayrı şehirlerde oturduğumuz icin soylediği yalanlar pek suphelenmedim.

Guncelleme2: Dayanamadım mesaj attım aklınıza hangi kufurler geliyorsa kat kat fazlasını tek bir mesajla yazdım gonderdim bana yazdığı mesaj ''İstediğimi yaparım konuşurum sanane bi git artık'' gibi mesajlar attı bende sinirden telefonu dişledim, nasıl diş varsa telefon ekranın yarısı cizildi ona da ayrı bi sinirlendim

Dun profilimde bir guncelleme paylaşmıştım malum kişiye buğun icin hediye bakıyordum ki 5 dakika sonrasında bir ayrılık mesajı aldım mesajda bana bugune kadar soylediği yalanlarıda yazmış isimi, yaşadığı yeri, yani hayatıyla ilgili herşeyy. İlk bi uzulmedim cunku hayatı yalan olan biri icin bizim ilişkimizde bir yalandan ibaretti diye avuttum kendimi.
Bugun saat 6'ya kadar uyudum sonra uyandım sosyal medyada gezinirken dedim bi şu malum kişinin profiline bakayım... bakmaz olaydım hemen eski sevgilisine istek gondermiş ayrıldığımıza uzulmedim ama bu cok zoruma gitti sanki bu sebepten oturu benden ayrılmış gibi hissediyorum demek ki onu unutamamış aklıma bunlar geliyor... Saatlerce onun icin hediye araştırırken terk edildiğime mi uzulsem, hemen başkasıyla konuşmasına mı uzulsem,1 senemi boşa yalan bir ilişki ile gecirdiğime mi uzulsem... Ben normalde bir ilişki sona erdiğinde biraz beklemek ve kafa toplama taraftarıyım ama malesef bazı erkeklerde bu gecerli olmuyormuş... Ona şuan mesaj atıp deli gibi sovup saymak istiyorum annem boşver kendini kucuk duşurursun diyor ama icimde birikiyor gecen her dakika dokunsalar ağlayacak kıvamdayım