iyi akşamlar kızlar , forumun cok eski uyesiyim , tanıdık birileri cıkabilir diye yeni hesap actım .
ben bir kamu kurumuna sozleşmeli olarak kpss ile atandım .
burada calışan bir kişiyle ilk defa mesaiye kaldım . bana surekli emir verir tarzda konuştu . "gel bakalım , şunu yap bunu yap" gibi ve bunu hastaların yanında yaptı . ...
bende işe yeni başladım , o kişiyle de ilk kez o gun tanışıyorum,işe de tam hakim değilim derken ses cıkaramadım ne derse yaptım. birde bana "sen bizim altımızsın bugun ben sana iş oğretirim yarın senin altına biri gelir sen ona oğretirsin" dedi . mesaide ki diğer kişininde hoşuna gitti yandan yandan mutlu mutlu bizi dinliyor. işleri bana yıkacaklarya .başka bir calışanda sağ olsun bana gizlice "hepimiz devlet memuruyuz burada kimsenin kimseye bir ustunluğu yok "dedi . benim cok gururuma dokundu bana emir verir tarzda konuşması , diğer kişinin mutlu mutlu dinlemesi ...bu kişi biraz affedersiniz cirkef dediklerinden . yuksek sesle ,bağırır tarzda emir vererek konuştu benimle hep. bir şey desem bana ya bağırır tarzda ters bir şey soyleyecek beni bozacak , ya da kavga edeceğiz . ve burada zaten gruplaşma var herkes bana tavır alacak onunla ters duşersem . iş acısından da eksiklerim var . ne yapsam bilemedim , bir yanım" hayırdır emir mi veriyorsun bana "demek istiyor bir yanım "işe tam hakim değilsin boyun eğ sus otur" diyor.
icim icimi yiyor kızlar onu karşıma alırsam iş yerinde yanımda kimse kalmayacak. yardım etmeyecekleri icin işi oğrenmem zorlaşacak. şimdi sesimi cıkarmazsam da işi oğrensem bile bu hep boyle gider diye korkuyorum.ben ne yapayım . tartışmalara girmeye cekinen birisiyim,hazır cevap değilim ağzım hic laf yapmıyor.