Merhaba arkadaşlar oncelikle benim duşuncem tasarımsal olarak cok bir değişiklik yok (cizgileri ve plus'ta cift kamera haric). Ayrıca simsiyah modeli ve siyah modeli var bunlar hoş ama bir S7 veya Note 7'nin siyahından kotu.

Donanımsal olarak da iPhone 6'dan 2 kat hızlı ve şarjı 1 saat daha fazla gidiyor Plus modellerinin.
A10 Fusion cip şarjına gore performansını değiştiriyor buna rağmen 1 şarj farkı az gibi. Ayrıca 4.5G de daha hızlı, 450 Mbps ’ye kadar hızı var ama şoyle bir durum var Turkiye'de biz bu kadar hıza zaten ulaşamıyoruz.
Gelelim erkan cozunurluğune 401 PPI yoğunlukta 1920x1080 piksel cidden az değil mi? Rakipleri 2K WQHD kullanırken 1080p hala geride duruyor.

Gelelim hoparlorune; cidden bu sefer guzel olmuş yeni stereo hoparlor sistemi ile daha cok ses alabilecek gibiyiz. Jak girişi gitmiş lightning ile muzik dinleyeceğiz. Bunun iyi yanları da var kotu yanları da; iyi yanı telefon daha ince ve ısı yalıtımı icin azıcıkta olsa yer acılmış oluyor veya herhangi bir parca icin yer acılmış durumda. En guzel guzel şey ise iPhone 7 ile beraber cıkan Airpods cidden muhteşem beğendim hatta acıkcası iPhone 7'den bile biraz fazla beğendim diyebiliriz.

Benim elimde şuan Note 7 var ondan once iPhone 6 kullanmıştım (20 gun oncesine kadar kullanıyordum) parası gelir gelmez Note 7'nin, iPhone 7 alıcaktım ama şuan kendi incelemede belirtiğim gibi ozellikleri bunlar. Tanıtılmadan once %100 iPhone 7 alacaktım ama tasarımı bek beğenimi cekmedi, acıkcası ben apple hayranı biri olarak Note 7'ye bu yuzden gecmiştim. Şu an alırsam iPhone7 Plus + Airpods alırım ama normal modelini almam kesinlikle.
Benim yorumlarım bunlar sizinkileri de yazarsanız artılarını ve eksilerini konuşuruz. Sizce iphone7 alınır mı ?

Ayrıca tanıtımı cok sıkıcı değil miydi? Benim uykum geldi tanıtımını izlerken, sanki oyun konsolu tanıttılar oyun filan oynadılar.