Eşime kac gundur doğru duzgun bir yere gitmediğimizi bir yerlere cıkmamızı istediğimizi soyledim. Once ne gerek var hava soğuk az daha sabret dedi ama sonra kahvaltıya ve ordanda bir yere gitmeye karar verdik. Kv mesaj atmış eşime, yarın lahmacun yaptım gelin diye. Eşim de yarın gidelim akşam dedi. Bende istemediğimi, kendin istiyorsan git dedim cunku kv beni onların evinde iş yapmıyorum diye (yaptığım halde) eşime şikayet etmişti. Bunun oncesinde de sacmalıkları cok oldu ama bu dediğinden sonra sinirim zıpladı eşimle tartışmıştık. İşte zaten zoraki gidiyordum şimdi hic gitmek istemiyorum. Eşim kv ye sabah bırakıyor beni akşam alıyor kendisi dışarı cıkıyor. Bundan rahatsız olduğumu kac kere soyledim. Gittiğimiz zaman bir iki saat kalırız beraber geliriz bana gore mantıklı olanı bu. Sabahtan akşama kadar kv ye yardım edeyim o buna rağmen beni şikayet etsin bende şimdi hoplaya zıplaya gideyim oyle mi. Eşime bunları anlattım. Kapat şu konuyı rahatsız oluyorum dedi. İlla gideceğiz diye tutturdu. Ben ısrar etmeseydim dışarı bile cıkmayacaktık ki bir haftadır bir yere cıkmadık eşim bir gun calışıp bir gun izinli olmasına rağmen haftasonu genelde bir şeyler yaparız. En sonunda bana o zaman kahvaltıyada gitmiyoruz dedi. Bende ne alaka dedim. Oyle dedi. Gitmezsek gitmeyelim dedim. Haksız mıyım ? Buyuk ihtimal yarın sabah yine tartışacağız. Ne yapmalıyım sizce ?
Ben bir şeyler yapmak icin dil dokeyim beyefendi ikna olacak diye bekleyeyim zorla yapsın ama annesinin bir mesajına koşa koşa gidiyor