sevgililer gunu, sevgi gunu, seviyoruz gunu, gosteriş gunu kim ne derse desin 14 şubat konusu acıyoruuumm actım.

kavga cıkarmak değil amacım anlamasını bekliyorum ama icimden sıcak davranmak gelmiyor '' sende bişeyler var bişey mi yaptım?'' diyor.

8. ayımıza girdik henuz cok yeni ama cok guzel giden bi ilişkim var. hatta oyle guzel ki evliliğe dair fazlaca konuşuyoruz, tasvip etmesem de bana karıcım demeyi cok seviyor e karşılığını veriyorum, uzak mesafe ilişkimiz var ayda 2 kere goruşebiliyoruz ancak ama yanımda hissettirir hep. Bu ilk sevgililer gunumuz ve ben en basit ennn basitinden bir cicek bekledim. parasız değil oğrenci değil gayet guzel kazanıp calışan bir bey bu. dun telefonda '' surpriz yapmayalım 14 şubat icin bence boyle dayatılmış bir gun değil de beklemeyen surprizler guzeldir'' kafasında. evet ama bana beklenilmeyen bi zamanda tek bir surpriz yapmamışsan bu cumleyi kuramazsın.
Ben sanırım cok bekledim, bi cicek bekledim, emek versin istemedim kalksın gelsin istemedim ama bi cicek bile gondermedi. evde zaten tek başımayım ve şuan onunla konuşmak bile istemiyorum, abartıyor olabilirim ama sizce bunu ona soylemeli miyim ? yoksa boşver utandırma mı dersiniz ?