Merhaba daha onceki acmış olduğum konuyu belki bilen biliyordur. Ben 4 subatta esimden boşandım ama daha 2 haftalik cayma sureci oldugu icin resmiyete donuşmesini bekliyorum. Bu surecte halen cok uzgun ve mutsuzum kizima baktikca esim aklima geliyor kendime bazen kızıyorum mahkeme icin acele mi ettim ..en son mahkemeyi geri cekeyim ama bu surecte eve donmek istemedigimi soylemistim kendisi kabul etti ama ben yine donup donmemekte kararsiz kaldigim icin kendisine bana israr etmemesi gerektiğini soyledim oda ben yine cayarim diye net karar ver net karar ver dedi bende suan istemiyorm dedim sonra nasil olduysa yine anasina hemen soylemis kv bana hakaret msjlari cekti sen artik gelinim olamazsin dansoz gibi kıvır falan ben bunlari duyunca delirdim esimlede annesiyle kavga ettik.sonra bir daha konusmadik.mahkeme gunune kadar ama ben asiri mutsuzum duzenim evim yuvam herseyim gitti annemle.kaliyorum babam vefat etmisti annem destek her konuda bana ama.kizimin geleceğinden korkuyorum kendi basima bu hayatta tutunabilir miyim korkusu onu ozlermiyim ,onu baskasiyla gorsem uzulurmuyum lutfen bana yardim.edin bunalımdan cikmak istiyorum (bilmeyenler icin soyluyorum 7.5 senelik evliyiz kavgalarimiz olurdu o surecte tokat oldu ama son kavgamiz cocugun gozu Onunde siddetliydi o yuzden terk ettim evi )