Selamm
Konu biraz basit olabilir ama beni icten ice rahatsız etmeye başladı.
Aşağı komşumun universite sınavına hazırlanan bir cocuğu var. Tatlı bir cocuk severim bende gelir bana cay iceriz bazen filan. Zaten ailecek de goruşuyoruz sık sık. Severiz birbirimizi.
Ancak son 6 aydır bu minnoş kız sınav stresinde olduğundan sık sık bangır bangır muzik dinliyor. Başta genctir tabiki olur boyle dedim ama sınav donemlerimde sınavdan gelip uyumak istediğimde dan dan muzik sesini kaldıramadım kibar bir şekilde uyardım oda kibarca karşılık verdi sağolsun.
Ama yani bu haftada 3 akşam yarımşar saat haftasonu gunde 1 saat belki daha fazla olunca artık gına geldi. Zaten bir kere uyardım bir daha olmaması icin biraz dikkat etmesi gerekirken sıklığı arttı. Bugun gunlerden pazar ve şuan binayı yıkmak uzere rock muzik dinliyor. Belki bişeye canım sıkkın veya kafa dinlemek istiyorum neden bu anlayışsızlık bilmiyorum.
Ailecek goruştuğumuz icin de kırıcı olmak istemiyorum ama bku cıktı artık. Annesi de kızım ne yaparsa arkasındayım kafasında cekiniyorum da terslenmekten. Ne yapayım arayıp soyleyeyim mi yoksa yuzyuzeyken mi bişey soyleyeyim?