Kızlar selam ben yeni işe başladım sayılır Daha once 1-2 is deneyimim oldu kısa sureli. Ben işini iyi yapmaya calışan, insanlara yardımcı olmaya calışan, işi oğrenene kadar calıştığım partnerlerime yardımcı olmaya calışan biriyim. Misal gider kendime kahve yaparım onada yaparım caycı olsa bile, ayak işi varsa işi ogrenene kadar ben yapmaya calışırım. Yanında izlerken dosyalari ben kaldırmaya, cop atmayı ustlenirim.
Erkek calışanlar ile bir sorunum yok onlar işi oğretmeye calışır. Daha kibar davranır. Bazı kadın calışanlar goruyorum erkeklerle aşırı laubali ve rahat takılan ben hic o tavirda olmadım. Cok uygunsuz konusmalara denk geldiğim oldu. Evli erkek calışanlar ve kadın calışanlar arasında tepkimi hic belli etmeden ya ortamdan uzaklaştım ya tepkisiz kaldım.
Ama şu kadın terorunden kurtulamadim. Kibar ve naif biriyim katlanmaya calışıyorum ama zorlaniyorum. Misal bir işi oğretecek ofleyip pofleyerek, konuşmaları igneleyici, tavırları sinir bozucu. Ne olduğunu neden olduğunu anlamıyorum. Tum calışanlar boyle davransa onlarda sorun aramayacagim sorun bende diyeceğim ama genelde bu tarz kadınlar ya da işini sevmeyen kadınlar oluyor. Mobing gibi hissediyorum ve mutsuz oluyorum. Ne yapmalı, nasıl davranmalıyım bu durum neden kaynaklanir fikirlerinizi onerilerinizi bekliyorum.