Kızlar selam
4 senelik evliyim.kv ile altustluyuz onda sıkıntı yok.fakat evim o kadar havasız ki arka binaya elimi uzatsam değecek.onumlede baya yakınız.yakınımda park yok anca arabayla gidiliyor.Eşimle şoyle anlaşmıştk evlendikten sonra bir sure para biriktirip ev alacaktk.neyse akşam eşim iş kuracağım elemanda bulacağım başına , bizde kiraya gideriz dedi.
bende yaza kadar ev işini coz dedim inanın yazın oğlumla cok zor oluyor ev aşırı havasız rutubet dışarda aktivite hic bişey yok.
-eşim şuan ihtiyaclarımız dışında, 4bin 5 bin arası kredi odeyebilecek şekilde kazanıyor. başka bi işte calışıyor.
-ve aşırı kararsız ve aşırı inatcı bir suru hesabında para vardı altın alalım dedim satışta Zarar olur dedi şuan altın cıktıkca cıkıyor.
Bişey diyorum kızıyor..
akşam oturuyorduk evden konuşuyorduk bende buyuk eve ozeniyorum cok kucuk evimiz hazirana kadar kira olur satın alma olur ev işini coz dedim. Birde işe başlayayım ilk işim oğluma da oda almak olacak dedim
Eşim hep kendi hayallerinden bahseder.
Akşam bende şoyle buyuk ev olsa oğlumun odası olsa ferah ferah otursak dedim.
Eşim bi bağırmaya başladı alcaz tutcaz ev dedik ya ne uzatıyorsun ne beni gaza getirmeye calışıyorsun baktım sanki duzgun ev mi var bul alalım diyip kapıları carpa carpa odaya gitti hic bişey demedim normal konuştum.
Sen dedim isteklerini soylerken soyluyorsun niye ben soyleyince cıldırıylrshn dedim.
Altlı ustlu oturma sebebimizde eşimin isteğiydi bu arada.
Neyse kustu bana şimdi yan tarafta duruyor inanın yıldım inadından. Ama bu sefer ustune gitmeyeceğim. Sizce benim soylediklerimde bağıracak alınacak bişey var mı?