Kizlar 3 4 senedir cok kucuk bir ilcede memurum.Memurlarin cogu da birbirini tanir.Ama yakin arkadasim olan 5 6 kisi var.
Bundan 2 bucuk sene once biri gorusmek istedi ben de gorustum ama ilk gorusme ile kaldi.Cok yakin zamanda bu gorustugum kisi benim yakin arkadasim olanlardan birinin arkadasina biz gurbaaa ile sevgiliydik demis.Arkadasim da beni aradi ben de anlattim durumu sadece 1 defa gorustum olmadik ama sevgili dedim.
Neyse ben bu sene biriyle sevgili oldum.2 ay gorustum.Bir hafta oldu ayrilali.Onun disinda bir de gecen sene biriyle gorustum buradan 2 hafta da bitti yani konustuk bitti gibi bir sey oldu
.Olayi anlamaniz icin yazdim kizlar.Dun bu yakin olan 5 6 arkadasimla bulustuk bir cafede .Iclerinden biri (cok muhafazakardir) sen bir daha buradan kimseyle goruşme bak senin adını cikarirlar.O cocuk da sevgili olmasan bile sevgilim demis ,kimseyle gorusme dedi.Ben de goruşmem dedim zaten 3 4 ay sonra tayinim cikacak benim gidicem dedim. Ama cok kafama taktım kizlar kendimi niye savunmadım diye .Ne ile itham etmis dusundukce kotu oldum gece uyuyamadim.Sizlere anlatip rahatlamak istedim .Cok kendimi savunabilen biri değilim zaten bir sey diyemedim eve gelince de icim icimi yedi ya