Kizlar derdimi anlatmak icin burayi actim Rabbim kimseyi bianda tepetaklak ettiremesin 7 aylik evliligimde benimde kusurum olduysa onun 2 kati oldu konusmazdi direk dayak kufur yerde surukleme ustelik 5 bucuk aylik hamileyim bogazima yapisma kulagima siddetli sagir edecek sekilde tokat herseferinde bosanak diye evden kovmasi dogru duzgun kari koca iliskimiz bile yoktu yorgunum şoyle boyle derdi kendisi uzmancvs 7 ay 7 yil gibi geldi bileziklerimi zorla aldi ailesine gondermis araba almislar herseyi gizli yapmis para vermezdi hastaneye bile goturmedi hep annemle gonderdi kizlar cok kotuyum en son halasi bizdeydi halasi yuzunu astı oturdu buda geldi isten halamin yuzunu duzelt dedi kufur etti gitti babası ni aradi halasi bu ustume geldiler telefondaki babasi vur dov bi yeri morarmasin ki isinden olmayasin dediler tehditler bundan bi pok olmaz demeler yine yuvam icin ayagini optum ikisinin yalvardim psikolojim o gun berbat ti intihar etmeye ramak biraktilar gizlice polisi aradim polislrrgeldi gecenin 3.unde şikayetci oldum silahi alındı gecici olarak ambulansla merkeze sevkim yapildi cunku bebegin kalbi stresten durmustu ailesi bastan istememis artı buyu tarzi olaylarda var isin icinde adamin gozu beni gormuyodu aldatmada var garanti suan babamlardayim olu gibiyim hayat cok bos geliyo iyi niyetim herseyim suistimal edildi aptal yerine kondum dovuldum kufuredildi gizli gizli arabalae aldi bileziklerim yuzuklerimi bozdu psikoljik olarak zaten bitigim Rabbim kahru perisan eylesin su karnimdaki safinin başı icin cok cektirdi bn okadar sadakatliydimki aldatilmayi boyle seyleri hala icim kaldirmiyo nolur biraz dertleselim kizlar