iPhone 6 iPhone 6S Plus ekranında cizgiler
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- iPhone 6 iPhone 6S Plus ekranında cizgiler
-
25-09-2022, 22:08:02Merhabalar. iPhone 6S Plus telefonum var ve 1 hafta once telefonla konuşurken ekran siyah oldu. İlk başta duzeldi fakat 2 kez tekrar oldu. 3. oluşunda goruntu tamamen gitti. Bunlar yaklaşık 1 saat arayla yaşandı. Dokunmatik calışıyor, cağrı geliyor ve cevaplıyorum, ses geliyor ama goruntu yoktu. Telefoncuya sorduğumda ise 300 TL civarı masrafı olur dedi ve darbe almış bu telefon dedi. Halbuki darbe yok. Şu an telefonu yaptıramadığım icin oyle kenara bırakmıştım. Elime aldım az once şans eseri ekrana bastırdım. Yani ekrana kuvvet uyguladım ve goruntu geldi. Her şey duzeldi ama tam sevinirken ekrana tekrar kuvvet uygulayınca renkli cizgiler geliyor. Telefonun ust bolgesine bastırınca siyah ekran duzeliyor fakat renk kaymaları yaşanıyor. Tutturabilirsen dengeyi duzeliyor. Şimdide başka bir sorun ile karşılaşmamak icin kapattım telefonu. Goruntu haric telefonun butun fonksiyonları calışıyor. Sorun nedir arkadaşlar? Bazı yerlerde anakart diyor, bazı yerlerde ekran değişecek diyor. Sizce sebebi nedir ve ne kadara mal olur?