SON GUNCELLEME: Arkadaşlar merhaba, eşim ailesinin yanına gitmişti iki gun şehir dışına. Dun donerken mesaj attı ne lazım falan diye, sonra bir kec mesaj daha attı evle ilgili. Geldiğinde biraz mesafeliydi. bir iki laf attım konuştu normaldi. Biraz soğukluk var ama uzatmıyor gibi konuyu.

Merhaba arkadaşlar, buraya size bir konu danışmak icin yazıyorum. Biz 2,5 yıllık evliyiz. Eşimle gecen sene zor bir olay atlattık (EKLEME-1) ve o zamandan beridir aramız surekli bozulup duzeliyor. Aile terapisine başladık ama eşim birinilerinin onu orada gormesinden endişelendiği icin devam etmedi. Son olarak iki gun once beni her zamanki gibi eleştirmeye başlayınca ben de dayanamadım ona ağır laflar ettim(EKLEME-3). Şimdi gecmişte benim hata yaptığımı duşunduğu konularla birleştirip(EKLEME-2) benimle konuşmuyor. Ustune gitmedim cok da hevesim yok acıkcası benim de. Benim icin de zor bir evlilik olmaya başladı ama sevdiğim icin bir anda vazgecilmiyor. Biraz once geldi boşanmak istediğini soyledi cevap vermedim ama kotu hissettim elbette. Konuyu cevapsız bırakıp yaptığım işe devam ettim şimdi de bunu yazıyorum. Cok kez ayrılık konusu gecti kapandı ama bilmiyorum bu kez ne yapmalıyım(Hep ben soylerdim ilk kez o boşanma konusunu actı)? Bu noktaya gelmişken bu evliliği bitirmek mi mantıklı yoksa pişman mı olurum bunu duşunuyorum. Beni sevip sevmediğini bilmiyorum cocuğumuz yok, anlattıklarımda eksik varsa sorabilirsiniz. Şimdiden teşekkurler.

Ekleme-1: 1 sene onceki olay bebeğimizi kaybetmemiz. ve o gunden beri icinde tuttuğu konu da şu şekilde.
Doğumdan cıktıktan sonra bebeğimizin olumunu bana soylenene kadar anlamadım ama sonrasında "sanırım duymuştum" dedim bundan emin değilim narkoz etkisiyle sonradan oğrendiğim bilgiyi birleştirmiş ve oyle duyduğumu sanmış olabilirim. Ve eşim daha dun bana, bebeğimizin olumunu bildiğin halde sustun ruhsuzca yattın dedi ve ben şoke oldum. O gunden beri benden soğumuş ve guveni kalmamış. Olay yeni olduğunda bir kez sormuştu madem duydun neden soylemedin beni o acıyla yalnız bıraktın diye ben de acıkladım "belki de duymadım ben oyle sandım ya da duydum ama inanamadım kabullenmedim. Başka şeyler de anlattım ama onlar olmamış belki bu da olmamıştır bilmiyorum" dedim ve konu kapanmıştı. Ama o icinde kapatmamış.

Ekleme-2: Abim gibi gorduğum birinin mesajla doğum gununu kutladığım kutlarken bol para dileriğim ve etrafında 3 kalp olan emoji koyduğum icin de olay cıkarmış kusmuş soğumuştu (Aralıkta) Hala onu affetmemiş dediğine gore.

Ekleme-3: Son konu da kompleksli bir durumdan acıldı maalesef. Beni surekli eleştirip duruyor ve en son hep yaptığım bir espriyi eleştirdi. Neymiş papağan gibi aynı şeyi soyluyormuşum başka kelime bilmez miymişim. Ben de dayanamadım "senin yuzunden oluyor dedim. Ne kitap okuyorsun ne film izliyorsun anca telefona bakıyorsun senin gibi sığ bir insan oldum ben de " dedim

14 saat sonra
Eşim az once kar manzarası paylaşıp, "HAVA SOĞUYUNCA DEĞİL YUREĞİ SOĞUYUNCA BAŞLARMIŞ İNSANIN KIŞI" yazmış altına. Ne anlama geliyor bu sizce?