Son GUNCELLEME: Arkadaşlar merhaba, eşim ailesinin yanına gitmişti iki gun şehir dışına. Dun donerken mesaj attı ne lazım falan diye, sonra bir kec mesaj daha attı evle ilgili. Geldiğinde biraz mesafeliydi. bir iki laf attım konuştu normaldi. Biraz soğukluk var ama uzatmıyor gibi konuyu.
EDİT: AŞAĞIDAKİ KONUYU SABAH ACTIM VE OĞLEN MESAJ ATMAKTAN VAZGECTİM.
Arkadaşlar merhaba, konularımı bilen bilir okumak isteyen buyursun okusun. İki gundur buralardayım

Eşim boşanmak istediğini soyledi ve ben de duygusal ve mantıksal olarak gelgitler yaşıyorum. Hayat duzenim tamamen değişecek. Şehrim, işim, yaşamım, her şey değişecek. Bekarken yıllarca başka şehirde yalnız yaşamış biri olarak ailemin evinde yaşamaya başlamak, memleketime donmek...
Eşimle surekli bir catışma icindeydik ve hep neticesinde o haklı cıktı. Ben pasif ezik biri değilim o da bunu biliyor catışmalarımızın coğu bu sebeple yaşandı. Ama coğunda ben sıkılıp uzatmak istemediğim icin (işleri uzatmayı, kusmeyi, meseleyi buyutmeyi sevmem) konular onun istediği şekilde kapandı. Son konumuz tartışmamız eski konularımda var.
Bugun cantasını aldı başka şehirde olan ailesine gidiyor. Annesi eminim soracak ve kendi tarafından anlatacak boşanma konusunu acacaktır. Olaylar nasıl ilerleyecek bilmiyorum ama şoyle bir mesaj atmak istiyorum. Sizce neticesi ne olur bir destek verin. Mantıklı duşunemiyor olabilirim.
"Merhaba ........... Seninle yuz yuze pek konuşamıyoruz bu yuzden de mesajla anlaşmaya calıştım derdimi hep. Her zaman hesap veren yaptıklarının cezasını ceken ben oldum. Sen hic bir konuda hesap vermedin hicbir konuda benim gonlumu almadın. Her zaman ben derdimi anlatmaya seni ikna etmeye calıştım. İkimiz de cok yorulduk bu ilişkide en başından beri. Coğu zaman bir şeylere değer diyordum. Ama kızımla ilgili konuda beni sucladığından beri icimde boşluk var. Bunca zaman icinde tutup şimdi soylemen de boyle duşunmen de cok vicdansızca. Ama bunun hesabını sormayacağım. Benim seni eleştirdiğim şeyler basit ve duzeltilir şeyler ama sen hep karakterime saldırdın benle ilgili hicbir şeyi beğenmedin. Artık sorun etmiyorum. Hassas noktalardan vurmayı cok iyi biliyorsun. Tebrik ederim başardın. Allah'a havale ettiğin icin rahatım. Hicbir haksızlık yapmadım sana. Kırmış olabilirim insanız kırıyor kırılıyoruz. Bundan sonra hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. İkimiz de nasıl mutlu olacaksak oyle neticelensin bu konu. Allah'tan gelen her şeye razıyım. Bıraktım ipin ucunu."