Az once telefon caldı.Actığımda karşımda gayet lacka bir sesle konuşabilir miyiz diyen bir erkek sesi cıktı.Kimsiniz dediğimde konuşmak icin aradım dedi.Siz benim telefonumu nereden aldınız diye sordum.Twitter den aldım dedi.Benim telefonum orada acık değil gorunmuyor nasıl olabilir boyle bir şey dedim, eskort olarak donup duruyor diye cevap verdi.Siz bana o linki gonderin ben savcılığa vereceğim dedim, ben banlayayım şimdi onu sonra gidip yarın ben vereyim savcılığa sizi nasıl olsa cağırırlar gibi sacma sapan bir cevap verdi.Bende oyle sacmalık mı olur beyefendi linki gonderin rica ediyorum bana dedim.tamam deyip kapattı.Sonra iki dakika sonra geri arayıp kusura bakmayın ben bir rakamı yanlış okumuşum o yuzden yanlış anlaşılma olmuş dedi.Cok usteledim gonderin diye ama gondermedi ve yanlış anlaşılma olmuş deyip diretti.Ama yaşadığım şehir ismini vererek yazdığını soylemişti twitterda.
Şimdi arkadaşlar benim canım cok sıkıldı.Telefon zaten eşimin uzerine kayıtlı ve telefon numaramı bilen cok fazla kişi yok.Ben adamın yanlışlık olmuş sozune inanmadım ama bir turlu ikna edip linkte attıramadım.Sizce ne donuyor ne oluyor.Kafam inanılmaz karıştı ve sinirlerim bozuldu bana akıl verecek aklı başında insanlara ihtiyacım var.Şimdi ne yapmalıyım ve bu işin icinde ne vardır ?