Dun gorumcemdeydik ve boyle bir mesele gecti aramızda. Bana surekli '' Ayy ac kuzucuk ya ben kıyamıyorum kızlarıma verirdim bir şeyler Ayyy ac yaa yazık ama" vs gibi şeyler soyledi. Her defasında uyardım ve o dinlemedi o kadar sinirliyim ki. Doğrusunu mu yapıyorum diye sormak icin acmadım aslında o kadar sinirliyim ki birilerine anlatmam lazımdı artık. Beslenmeye gelince kızım 3 oğun besleniyor. Kahvaltı oğle yemeği ve akşam yemeği. Aralarda meyve ve badem ceviz kuru inzir hurma vs yiyor. Gorumcem buna ac kalmak diyor Ayyy hicbir şey yemiyormuş. Mesela dun 7 de onlarda yemek yenecekti fakat gecikti bende 7nde yemek yediği icin kızım yedirdim ve bana donup "" aaaa bak hepsini yemiş neden cunku ac aaaayy yazık " dedi sanki işkence yapıyormuşum gibi hepsini yedi dediği de şu biraz corba birkac yudum kofte ya anlam veremiyorum neden insanlar bu kadar karışıyor moral bozuyor ki ben her şeye zaten takılan birisiyim. Onlarla normalde goruşen birisi değildim kızımda cok karıştıkları icin aramız bozuldu o zamanlarda şimdi hadi hala sevgisi kuzen sevgisi vs yaşasın kızım diye ses etmiyorum ama sıkıldım ben ya cok sıkıldım her defasında onlara hak vermemi beklemelerinden sıkıldım.