Merhaba kk nın guzel insanları size sorum gercekten bu rahat bi insan nasıl oluyor gercekten bunun tanımını istiyorum
Ben 33 yaşında 4 cocuk annesiyim insanlara ilk etapta verdiğim goruntunun hep rahat bi insan olduğum
Rahat insan nasıl gercekten meraktayım yıllar once koydeyim tatile gittiğimizde eşimin bi akrabasının evindeydik bayan benle yaşıt evini toplamış bira iş yapmış filan bende oturmaya uğramıştım işte laf acıldı işim bitmiyo filan bende dedim yani iş bitmez tabi filan dedim sohbet ediyoruz bana sen cok rahat bi bayansın sanki evinde iş yapmıyormuşsun gibi duruyosun dedi bana (sanki benim evde işleri hayaletler yapiyor) benim tabi moralim bozuldu orda oyle duruyo olabilirim ama sonucta bende ev hanımıyım ben yapıyorum tabi kim yapcak dedim neyse onun ustunden baya gecti biz tayinciyiz bundan onceki yerimizde lojmandaydık ordada bi kac kişi oyle dedi direk demese bile ima eden oldu
Şimdi 3 yıldırda tekirdagdayim gecen sene bi bayanla tanıştım kızımın sınıf arkadaşı oğlu bi kac arkadaş gorusuyoz biz bi araya geldiğimizde bu bayan bana surekli sen tabi geniş sin cok rahat sın yok senin icin problem değil işte senin kadar rahat insan gormedim gibi şeyler bide ağzı cok bozuk bi insan bisey yapacak ben onu g*tumle yaparım ne var onda bilmem ne diyor surekli artık goruşmuyorum işe başladı zaten bana uygun bulmadım azalmıştım gorusmemi
Yani k3ndime yakın hissetmedim
Ben kendimden bahsedecek olursam erken evlenmiş insan ilişkileri kendimce iyi misafirperver cok gulen haha kiki seven bi insanim
Ben oyle kendimden cok bahsetmeyi sevmem yani herkese her derdimi yanayım ay insanlar bana uzulsun gibi bi derdim yok acaba guler yuzlu olmam insanlara ay ne kadar rahat hissimi veriyor anlamadım
Komşuluk ilişkilerimde cok iyi 3 komşum cok goruşuruz hergun birimizdeyiz ben iki gidersem mutlaka 3.gun cağırırım ay benim evde 4 cocuk var bana gelmeyin demem asla kimseye cocuklarımı kimseye emanet etmem edemem kimseye gondermem asla yemek vakti kimsenin kapısını calmam ne bilim gorgu kurallarına dikkat ederim kimseyle asla tartışmaya girmem asla giremem (kuyruguma basmadıkca cunku akrep burcuyum) sonucta evde 6 kişi var ve bi dk oturmuyorum kızım universiteye hazırlanıyor evin butun yuku nerdeyse bende eşim ilcede calışıyor sabah gider akşam gelir doğum yaptım yalnızdım hasta oldum yalnızdım dun 3.kizim ameliyat oldu yine yanlizdim aman kimseyi rahatsız etmiyeyim dersindeyim hep ama sanki insanlar bana hep rahatmışım gozuyle bakiyor iste buda benim canımı sıkıyor biraz uzun oldu hakkınızı helÂl edin