Merhaba herkese
Eşimle kavga ettim dun 6 gun once barışmıştık zaten cok buyuk kavga ettik ağladı bağırdı ben sana ne yapıyorum da bana bunu yapıyorsun dedi hic yuzunden kavga ettim cıkardığım kavganın sebebi şu bi onceki kavgamızda guzel vakit gecireceğimiz boş zamanımız kavga yuzunden ziyan oldu oyle bi zaman uzun sure gecmeyecek elimize diye soylendim abarttım abarttım gerek var mıydı yoktu o an benle guzel konuşuyordu cok yorgundu kotu de bi gun geciriyordu her şey kotu ters gidiyor sen neden surekli sorun cıkarıyorsun diye ağlamaya başladı yemin ederim yapmak istemiyorum cok uzuluyorum oyle gorunce ama bi an kendimi kaybediyorum bi yarışa bi hırsa donduruyorum olayı her şey bitince neden yaptım ki ben bunu diye kendime kızıyorum ama tartışma sırasında o kadar eminim ki haklı olduğumdan ama aslında haksız tamamen benim ben kendimden yoruldum artık bunu neden yapıyorum neden guzel giden zamanda hep şikayet edip sorun cıkarıyorum gercekten ben de yapmak istemiyorum ama o sırada gozum donuyo sanki cidden kendimi verip başka birini alabilsem keşke ben başkası olsam nefret ediyorum kendimden