Beraber olduğum kişiyle bi ara ayrılmıştık..Barıştığımızda telefonumun rehberinde kayıtlı olmadığını gordum. Sorduğumda acıklaması şuydu: mesela bi foto paylaş dediğinde en sık iletişim no sen olduğum icin en başta sen geliyordun ve ayrı olduğumuz icin surekli senin adın fotın cıkması beni uzuyordu demişti...
Bana cok inandırıcı gelmedi cunku denemek icin numarasını sildim ve bişey paylaş dediğimde yine o geliyordu numarasıyla başta...Bunu ona soylediğimde bilmiyorum ben cıkmaz diye sildim dedi...

Aradan baya uzun zaman gecti...Bana telefonundan bi ekran goruntusu atmıştı bişey icin, orda yine rehberinde kayıtlı oldugumu gordum...
2 gun sonra yanındayken şans eseri telefon ekranını yanımda actığında yine telefonumun kayıtlı olmadığını gordum...Bana ekran goruntusu atarken kaydedip sonra geri mi sildin dedim...Kahkahalarla guldu senaryo dedi...
Peki 2 gun once vardım şimdi niye yokum dedim.

Cunku o 2 gun icinde skype ta neden online olduğumu sordun ben de bu muhabbeten sıkıldığım icin sildim gorme diye dedi...Yani whats app taki gibi silince onun durumunu gormeyeceğimi duşunmuş sozde..Tartışmışız o yuzden o sinirle silmiş..

Ertesi gunu bu konu kafama takılıyor uzuldum, neden insan kızınca hemen numara siler ki dedim...Aynı şeyi ben yapsam telimde kayıtlı olmadıgını gorsen uzulmez misin dedim..Bağırmaya başladı, sen hasta mısın, surekli bu ilişkiyi mahvetmeye calışıyorsun, duyguları olduruyorsun, ben sana acıklamamı yaptım dedi...Ne uzulecem sen yapsan sorarım yaptıgın acıklamayı kabul ederim dedi...Ki hic sanmam oyle hemen kabul edeceğini.Sen dedektifliği iyi yapıyorsun dedi sert sekilde, ben de dedektiflikle ilgisi yok, bana tek bir gecerli sebep soylersin birden fazla şey soyledin şimdiye kadar dedi...Onun cok daha onemli konuları varmış, iş.guc benim gibi bu konulara kafayı takacak zamanı bile yokmuş...Madem dedim zamanın ve kafan yoktu buna, neden 2 gun once kayıtlıyken numaramı sildin madem duşunecek zamanın yoktu dedim...İşte tartıştığımız icin silmiş

Ben de en son dedim ki once ayrıyken surekli karsına cıkmaması icin demiştin, şimdi ayrı değiliz bu sefer de kızıp sildiğini soyluyorsun dedim, onun dısında oğlu var o gormesin diye bi sebep te soylemişti..Hangisi doğru dedim...

Allah belanı versin, işte doğrusu bu deyip suratıma kapattı...

Hayatında biri olsa ne bileyim yok gibi duruyor...annesiyle yasıyor her aksam evde konusuyoruz zaten..kayboldugu bi zaman dilimi de olmuyor...allah belanı versin nedir ya

Ben aslında annesiyle aynı evde oldugu icin ondan gizlediğini duşunuyorum...Annesi beni tanıyor ve cok seviyordu ama cok sacma bi nedenden dolayı beni kotu gormeye başladı...Psikolojik problemli bi kadın...Bu da salakca annesi oyle dusundu diye barıstıgımızı gizliyor...Ama kendisi de annesiyle anlaşamıyor, gecenlerde kavga etmişler evden cıkıp gitmiş gece beni aradı tartıstık diye gidecek yer bulamayıp gece gece arabada oturdu bikac saat...ben de moral vermeye calışmıştım...hayatında biri olsa ona giderdi onda kalırdı herhalde ne bileyim gercekten anlamıyorum...

Allah belanı versin denecek kişi ben miyim simdi?
Benle sohbet edilemiyormuş...Gerizekalı