Yine bir dertle geldim. Dun akşam ablam ve eniştem bize geldiler oturmaya. O arada da survivor başladı. Bende merak ettim kim var kim yok bir bakayım diye, kumanda benim elimdeydi. Beş on dakika biraz izledim. O arada da ablamla muhabbet ediyorduk, birden suratı asıldı. İyi misin abla bir yerin mi ağrıyor diye sordum, o da “kendine gel ya survivor actın enişten buradayken, sen bilmiyor musun sinir olduğumu” diye kızdı, kendi kendine bağırdı. Televizyondan dahi kıskandığını biliyorum eşini ama survivorda ne olabilir ki diye duşundum, hic aklıma gelmedi. Oradaki kadınlar şortluymuş diye kıskanıyormuş meğersem..ozellikle guzellerse. Yeğenimi kucağıma aldım tartışmamak icin onu sevdim optum ilgilendim, cocuğu kucağımdan ceke ceke aldı. Gel oğlum sen bırak şunu diye. Şok oldum.
Bazen de kız kıza film izleyelim diye oturuyoruz, eniştem geldiği an filmi durduruyor ya da kapatıyor. Gidince izleriz diyor, acık secik kadınlar ve sahneler olursa gormesin diye..
Bir insan neden televizyondan bile eşini kıskanır? Ki ablam inanın cok guzel bir kadındır, guzellik goreceli elbette ama cirkin olmadığı kesin. Bilemiyorum, oyle uzuldum ki.. Apar topar gittiler. Kalakaldım sap gibi. Karşılık da vermedim. Kusmuş bana, yeğenimi de gostermeyecekmiş.. anneme oyle soylemiş. Ki yeğenime cok duşkunum. Sizce ne yapmalıyım? Hata bende mi, acaba duşunup daha mı dikkatli olmalıydım? Rahatsız olduğu icin bir sure televizyona bakmazsam bir şey olmaz diye mi duşunmeliydim? Fikirlerinizi merak ediyorum.. cok uzuldum..