kızlar merhaba gecen ay ve dun bir ruya gordum,size anlatayım baya etkilendim .lutfen kotu yorum yapmayın ama benim 5 yıldır cocuğum olmuyor Neyse ilk ruyamda bir evdeyim kapıyı bir adam calıyor sonra birşeyler anlatıp bana senin cocuğunun adı ne diyor,bende benim 2 oğlum var adlarıda hasan ve huseyin diyorum. Sonra dunku ruyamdada guya bir turbe gibi yerdeyim,ben normalde acık biriyim ama ruyada kabedekiler gibi giyinmişim ,bir koltuğun uzerinde oturuyorum koltuk havada duruyor ve herkez gelip elimi falan opuyor bana cocuklarını gosteriyorlar.Sonra turbenin adına bir bakıyorum hz. Fatıma turbesiymiş.Guye benide hz fatıma zannediyorlar.Sonra ben koltuktan inip eve gidiyorum ,pizza siparişi veriyorum ,10 yaşlarında biri şişman biri zayıf cocuk getiriyorlar pizzayı.once ust kata cıkıyorlar ,ben diyorumki burası cocuklar sonra getirip pizzayı veriyorlar sonr şişman olan bir dilim alıp yiyor bende paralarını veriyorum.Sonra ben unutmuşum hemen hz. fatma internetten baktım Hz.hasan ve huseyinin anneleri.Ben unutmuştum onların anneleri olduğunu.Kızlar ne bilim şimdi bu ruyalardan ne cıkarmalıyım.5 yıllık hasretim dinecekmi