Iyi gunler hanımlar esimle dun tartıştık. Basit bi konu uzerine hemde. Bulundugum eve onun israri ile tasindik.tayin dolayisi ile.razi oldum fakat cok kusuru var evin en buyuk eksisi hamambocekleri var evde.dun bi tane gordum gelip atarmsin disari dedim.gelmiyecem dedi.cok israrima rağmen gelmedi.bende soylendim mutfakta.geldi bulasik yıkıyordum kolumu sıktı seni yemezler dedi.cık bulasik sesinden rahatsz oluyorm dedi rahatsz oluyosan kapiyi kapat dedim. Kolumdan tuttu surukledi beni salona kadar tabi ben ağlıyorum hungur hungur.sabaha kadar zirla burda dedi.napicagimi bilemiyorun harab oldum dun geceden bu yana. Kaynanam ve ailem duysa iş buyur benden yana olurlar lakin evliligimi baltalamak istemiyorum her onume gelene anlatan bi kadın olmak istemiyorum.nasil cozucem bilemiyorum. Sabaha kadar uyumadi sabah gelip ustumu orttu.ben diger odada uyudum.seviyorum boyle huylari yoktu esimin. Dun komşu ile konusuyoduk esimden bahs ettim ovgu ile cok seviyorum cok iyi cok merhametli dedim.nazara da geldim sanırım.