Merhaba kızlar.
Benim bir sure once flort ettiğim birisi vardı. Cok guzel başlamıştı ama ben cok cocukca davrandım. Surekli bir sorun cıkardım bir konuşalım dedim bir konuşmayalım dedim. Cocuk her seferinde şans verdi tamam dedi. En sonunda kucucuk bir şeye sinirlenip bir daha asla konuşmayalım dedim ve sonra gercekten benimle konuşmadı bir kac defa denedim şansımı.
Neden boyle bir şey yaptın derseniz de birincisi o zamanlar hayatımın bayağı bir kotu donemiydi. İkincisi ilk defa bir erkeğe boyle davrandım. Cunku daha onceki ilişkilerimde hep bir sorun cıkıyordu, alttan alan taraftım ama hep uzuluyordum. Bu kişiyle başladığında da surekli tedirgindim. Yine bir şey olacak yine bir sorun cıkacak diye. Dediğim gibi bir de kotu bir psikoloji halinde olduğum icin hep sorun cıkardım . Onu kotu gordum bir kac ay oncesine kadar hala kendimi haklı goruyordum. Ama oturup mantıklı duşununce onun ne kadar haklı olduğunu anladım. Davranışlarımın ne kadar yanlış olduğunu da. Hep benim hatalarım yuzunden bu hale geldiğini gorebildim. Bir arkadaşımda bunu gormem de yardımcı oldu.
neyse şimdi bu cocuğun haftaya doğum gunu. Aslında biteli de 3 ay falan oldu. Ben ona ozel maddi değil manevi olan bir hediye var. Onu alıp gondersem icine de aynı burada yazdığım gibi icimdekileri yazsam. O zamanlar iyi olmadığımı ama her şeyin farkına zamanla vardığımı. Soylediğim şeylerden dolayı ozur dilesem ( hakaret falan etmedim sadece biraz ters konuştum ve cıkıştım )Onunla yeniden konuşmak istediğimi , ona değer verdiğimi ama istemezsen de canın sağolsun gibi bir şey yazsam, sacma mı olur? Eğer bir donuş yapmazsa ya da istemediğini belirten bir şey yazarsa uzulmem. Cunku zaten konuşmuyoruz bir şey kaybetmiş olmam.
Benim korktuğum şu ki, bu onu rahatsız eder mi ? Ya da kac ay gecti beni unutamamış der mi? veya takıntılı olduğumu falan duşunur mu sizce. Geri donuş yapmamasından değil de rahatsız olmasından korkuyorum acıkcası. Bu arada hic arayıp sormuyorum rahatsız etmiyorum sadece 2 defa şansımı denedim ozur diledim başka bir şey yapmadım. Ha o da sevse gelirdi falan diyeceksiniz ama en başında gercekten hoşlanıyordu kac defa şans verdi ben kendimden bayağı uzaklaştırdım, zaten bitiren de ben oldum. Tabiki sevmediğini biliyorum ama yeniden konuşmak istiyorum sadece ya da elimden geleni yapmış olmak.