Herkese meraba. Kısaca kendimden bahsedeyim 7 senelik evliyim cocuk yok . Ben bir unide oğretim gorevlisiyim eşimde oyle,
beş sene icerisinde eşimle buyuk bir kavgamız olmadı olanlarıda aramızda hallettiğimizi duşunuyorum, ama şu son iki sene beni uzen şeyler olmaya başladı ve kendimi değersiz hissetmeme sebep oldu.
son olayı anlatayım yada olayları..
Eşim her konuda beni haksız cıkarmaya calışıyor yani eskiden boyle olsa bu adam zaten boyle der gecerdim ama yok.
Mesela iş yerinde bir sıkıntı olmuştu, benimle uğraşan bi adam vardı ve bu kişi neredeyse herkesle kus, eşim resmen onun tarafını tuttu hatta bi kac gun kus kaldık eşimle sonra hatasını anlayıp barışmak istedi.
İkinci olayda babam kalp krizi gecirdi ve hastanede yattı herkes bana destek oldu sadece iki eltimden biri gecmiş olsun bile demedi,eşime soylesm laf arasındayken ve dediki sen onun babası hastalanınca onu aradın mı!
( onunda babası rahatsızlanmıştı ve ben aynı gun aradım)
İkinci konu, eşimin ailesiyle yemek icin toplanmıştık, o gunde oğretmenler gunuydu, diğer eltim ailedeki bayanlara hediye almış hepsi oğretmen bana hicbirşey almamış ve yanımda verdi hediyelerini. Ordan ayrılınca eşime dedimki ben aytım yapmazdım. Oda sen oğretmen misin dedi!
Ucuncu olayımızda şoyle
Tanıdığımız bir abimiz var dışardan doktora yapıyor benim bolumumde bu abi bana yeterlilikte sorulan soruları istemişti fikir olması acısından eşimde biliyodu bunu bende unutmuşum, neyse sınavada daha 2 ay fln var. Eşime dedmki unuttum bu birden sinirlendi vay sen nasıl unutursun adam ders cslılacsk ayıp değil mi bilmwm ne insanlık etmek zor mu bilmem ne!
Yani bunlara benzer cok olay var ve demek istediğim şu; ikili ilişkilerde bir durum olduğunda ben haklıda olsam haksızda olsam eşim benim yanımda durmuyor ona gore hep ben haksızım ve ikinci plandayım.
Eskiden boyle değildi hatta tam dersiydi nasıl bu kadar 360 drece dondu aklım almıyor. Eşi boyle olan var mı bu durum duzelir mi?