Slm hanımlar cok canım sıkkın nereden başlayım bilmiyorum ama son kısmı anlatayım. Eşim donuk bir tiptir cok sevgisini belli edemez.ama evine duşkundur. Maddi olarak hicbisey esirgemez.donuk bir tip olduğu icin fazla konuşmaz. Duygularını acmaz.evde gayet iyi insan yanında resmi durur. Her neyse ben boyle idare ederken.eşim rahatsızlandı gecen hafta.acile fln gittik geldik.birazda evhamlıdır. Surekli ağzında durumum ciddi olursem fln filan.bende ister istemez ağladım birkac kere onuboyle gorunce. Sonra hastanede yatti birkac gun. Ama nolduysa anlamadım bende seni uzgun gormek istemiyorum diyen adam.birden bana karşı cok kabalasti.insanlarım yanında terslemeler surat asmalar.yanına gittiğim zamanlar yuzume bakmamalar.kucuk cocuklari olduğu icin hastanede surekli yanına kalamadım. Cok kalmak istedim.Bunu da surekli izah ettim yanında kalmak istiyorum ama cocukları bırakamıyorum diye.ben ararsam aradım kendi hic hastanede beni aramadı. Sanki ben yokmuşum gibi davranmaya başladı. Cocuklarla okadar zorlandımki anlatamam.cocukları bırakacak her fırsat bulduğumda yanına koştum. Kendide biliyor cocuklarla uğraştığımı aslında. Yanında annesi kaldı. Hastaneden cıktı eve geldi yine terslemeler.insanın ister istemez gucune gidiyor.helede başka insanların yanına yapınca daha ağırıma gidiyor.kac kerede soyledim en sevmediğim şey olduğunu. En son artık dayanamadım. Sen bana neden boyle yapıyorsun surekli bağırıyorsun terliyosun. Bana dediği sana bağırcam tabi kime bağırcam. Hadi sabır sabır diyorum.hasta ustune gitmeyim diyorum ama cok bunaldim.icimden bişey koptu.bende onceki gibi ilgili davranmaya kendimi biraz cekmeye karar verdim.cjnku bile bile surekli kırıyor. Artık oyle bir olduki gozunun ustunde kaşın var hesabi.kac kere konuşayım dedim dinlemiyor bile.bilsem benimle sorunu ne duzeltebilecegim birseyde duzeltcem.surekli tersleyince modumuz duşuyor.insan karısına boyle davanın diyorum.benı kırdığını nasıl anlatmak lazım bilmiyorum