Arkadaşlar mrb oncelikle yeni uye değilim hesabım banlanmış bilmiyorum hangi kuralı ihlal ettim o acılana kadar bekleyemeden yeni hesap actım..
Arkadaşlar eşimle fena halde kavgalıyız eşim yaptığım hicbir hatayı unutmuyor kendi yaptığı hataları da bana sen yaptırdın beni bu hale sen getirdin diyerek aklıyor.. Konuşarak birşey anlatamıyorum bana değerli hissettirmesini cok istiyorum ama o kendini benimle evlilik yapmasıyla yapacağı en buyuk şeyi yapmış gibi goruyor.. Burası yanlış anlaşılmasın bizi evliliğe zorlayan bir durum yoktu cinsel hayatımız evlendikten sonra oldu ayrıca evde kalmış falan da değildim 27 yaşında genc guzel bir oğretmendim evlenirken ben boyle duşuncelerde olduğunu bilmiyordum eşim benden 6yaş buyuk ve cok ilişkisi olmuş ben ise evlenmeden once universitede cocuksu bir ilişki yaşamıştım bildiğiniz tecrubesizdim yani.. Neyse ben eşimi dışarı cıkmaya cok alışkın olduğu icin falan evde tutmaya calıştım cokca beni dinlemediğinde kendimi sevilmiyor veya değersiz hissediyordum zamanla onun cıkma isteği azaldı benimse anlayışım arttı diyebilirim.. Arkadaşlar evleneli 3yıl oldu eşimle tartışmalarımız bitse de eşim en ufak bir anlaşmazlıkta ilk zamanları hep onume getiriyor sen bana boyle yaptın beni arkadaşlarımın icinde rezil ettin gibi aslında o an tartıştığımız konuyla hic ilgisi olmayan şeyler soyluyor bana karşı kinlenmiş anlayacağınız.. Son olarak gecen hafta tartıştık ve ben ailemin yanındayım tatil dolayısıyla.. Gunlerdir eşimle konuşmadık (aslında bu konuşmama olayına da cok icerliyorum sevgiliymişiz gibi kusup konuşmayabiliyor ozlemiyor merak etmiyor vs seven insan nasıl boyledurabilir bilmiyorum başlarda ben hep bir gun dayansam oteki gun hesap sorardım attık yapmıyorum cunku kırılıyorum o nasıl boyle yapabiliyorsa sen de yap diyorum kendime) her neyse şuana gelecek olursak eşim perşembe gunu ne zaman geleceksin demişti mesajla sonra konuşurken yine bana sen şunu yaptın bunu yaptın demeye başladı ben de ee dedim sonuc ilişkimiz icin ne yapabiliriz bunu konuşalım şimdiye kadar her tartışmamızda ben yapıcı oldum(gercekten de oyle eşimin hic eyvallahı yok) ben konuştum ben uğraştım aramız duzelsin diye şimdi de ben senden bişey gormek istiyorum dedim arkadaşlarına o kadar cok değer veriyor ki kendimi hep ikinci planda hissetmekteyim benim icin ilişkimiz icin bişeyler yapsın istiyorum o ise karşılık olarak ben hicbir şey yapmayacağım bu zamana kadar cok şey yaptım (benimle evlenmesi) artık hicbir şey yapmak istemiyorum soğudum yazdı ben de ne kadar kırıldığımı falan anlattıktan sonra ikimiz de istersek ilişkimizin duzeleceğini yoksa tek taraflı ilerlemediğini soyleyip sen beni seviyor musun diye ekledim o da karşılığında bende sevgiyi hatırlatacak birşey bırakmadın yazmış ben de cevap vermedim bunun uzerine diyecek sozum yok cunku.. Sanki ben inanılmaz bir hata etmişim gibi davransa da arkadaşlar coğunlukla hata yapan eşimdir ve tartışmaları cozume bağlamak gibi bir cabası hic yok onun bu hali beni aşırı derecede yordu sıkıldım bıktım artık şimdi yarın ailemin yanından ayrılıp eve doneceğim (pazar da donebilirim cok karar veremedim) benim sizden istediğim nasıl kendimi uzmeden duşunmeden gecirebilirim bu sureci (ondan gercekten sağlam bir caba gormek istiyorum) nasıl değerli hissedebilirim cekici ve guzel hissetmek istiyorum eşimin yaptıkları cok yıkıcı nasıl en az hasarla atlatabilirim bilmiyorum yarın giderken haber verip vermemekte bile kararsızım benden ayrı gunlerce yaşayabilen kendi tabiriyle sevgisini hatırlamayan tartışırken saygısızca konuşan bir adama nasıl haber verip gel beni al diyebilirim cok severek evlendim ilişkimizin boyle yıpratacağını hic bilemezdim..