Kızlar selam ben ağustosun başında evlendim ama olmuyor hic anlaşamıyoruz. 3 yıllık sevgililik nişanlılık donemimiz oldu o zamanlarda da kotuyduk ama bırakmak istemedim. Benimde hatalarım vardı onunda. Ama onunkiler daha ağır basmaya başladı ve ben kaldıramıyorum artık. Evimi cok seviyorum. Ama eşimden soğuduğumdan eminim. Yani oluru yok artık eninde sonunda boşanma olacak. Tek sorun benim ailem cok hassas nişanlılık doneminde ayrılmıştık annem hastanelik oldu duşunun bende kendimi cok suclu hissettim. Tekrar barışıp evlendim. Ailem o kadar soyledi emin misin bak sana gore değil dediler falan.Cunku her şey iptal edilmişti memleketten gelecek insanlar biletlerini iade etti vs vs. Hazır bu şansın varken iyi duşun dediler. Ama kesin olarak evlenmek istediğimi soyledim eşek kafam! Daha 6 aylık evliyken şimdi karşılarına gecip ben ayrılıyorum nasıl diyebilirim ki. Hemen mi bitirmek yoksa 1 yıl dolduktan sonra bitirmek mi daha az uzer onları. Duzeltmeye calış falan diyebilirsiniz ama olmuyor maalesef aile icine sokamıyorum bile bir nevi utanıyorum ondan. Onun yuzunden ailemden de uzaklaştım ve onları cok ozluyorum. Aslında cok sert gorunurum hatta onları umursamadıgımı sevmediğimi bile duşunuyorlar ama gercekten cok seviyorum anneannem dedem yaşlanıyor ve ben onları goremiyorum bile.
Nasıl soyleyebilirim cidden cok uzgunum cok pişmanım cok utanıyorum ve utanacağım.