İster cahilliğime verin ister gerizekalı diyin neden yaptım bilmiyorum inanın bilmiyorum. Yeni evliyim. Nişanlıyken şimdiki eşimin mesajlarını yakaladım bi erkek arkadaşına yazmış bi kızla ilgili pis mesajlar. inkar etti arkadaşıma hava atmak icin yazdım oyle bi kızı tanımıyorum cart curt dedi inandımmı? zerre inanmadım tabiki. ayrıldım ortalık ayağa kalktı annesi devreye girdi o yazmaz eminim dedi ve ben o kadar gerizekalıyımki o kadına inandım bu kadar canla başla savunuyosa ağlıyosa demekki bi bildiği vardır dedim..

nişanı atmayı cok duşundum anneme soyledim kesin bi şekilde. aldığım cevap elalem ne der oldu. o zaman hic nişanlanmıcaktın oldu.. bu konuda asla affedemiyorum annemi keşke kızım gel nolursa olsun herşey hallolur ama bu yara icinde kalır at nişanı ben senin arkandayım deseydi..

Herneyse şu an evlliyim ama diken ustundeyim gecer sandım hicbişey gecmedi gecmicek biliyorum. ben beni uzen bi adamla evlenip hayatımın hatasını yaptım. Nişanlıyken caışıyodum ozel sektorde şimdi de bi yandan iş bakıyorum bi yandan kpss ye hazırlanıyorum.. bilmiyorum sonrasında değişir mi duşuncem ama şu an boşanmak istiyorum kendıme bi hayat kurmak istiyorum arada bi ailemi gorduğum hickimsenin beni yaralamasına izin vermediğim kendi kendime yaşadğım işimde gucumde olduğum kucuk bi ev kucuk bi hayat.. bu yuzden asla cocuk da duşunmuyorum. tabiki anne olmak isterdim ama bu adamla hicbişeyden emin değilken hayatımın ikinci hatası olur.

kabul edip niye evlendin niye şimdi boşanıcam diyosun derseniz sebebi ailemin yanına donemem nişanlıyken bile o diyaloglar olmuştu boşansam sahip cıkmaz kimse cıksa da surekli başıma kakar. en iyisi kendi ayaklarımın uzerinde durup kimseye eyvallah dememek. iş bulamıyorum şu an tek engel bu.

eşim yeminler etti evlenmeden once soz veriyorum asla uzmucem dedi tamam en azından su an ihanet yok ailesiyle ilgili konularda arkamda duruyo ama yetmiyo. mesela normalde sevgililer gunune falan asla takılmam ama bu adam rahat davranıyo uzdum gonlunu almalıyım kafasında değil. ben olsam ben bu kadını gecmişte yeterince yıprattım bundan sonra mutlu etmem lazım diyip her fırsatı değerlendiririm kasttettiğim maddi hediye falan değil. beni yaşayan kadınlar anlamıştır bence.

tavsiyeleriniz varsa alırım. surekli bu ruh halinde değilim zaman zaman kendimi kandırıyorum gecmişte bırak bi kere evlendin unut kendini uzme evliliğine bak diyorum. bazen de hazmedemiyorum duşundukce mahvoluyorum Allah seni kahretsin dunyanın en gurursuz kadınısın sen seni uzen bi adama muhtac yasıyosun diyorum..

Ozellikle iş konusunda tavsiye verirseniz sevinirim işsizlik var biliyorum ama yuksek muhendisim aslında garsonluk falan da duşundum gecici olarak ama beceremem gibi gelio bugune kadar hep kendi alanımla ilgilendim ne bileyim..

Benden kucukler varsa da şunu yazayım ders alın. Mehmet aslantuğun bi sozu varya; "Hicbir kadın uretimden cekilip butun istikbalini bir adamın vicdanına, aşkına, gunun sonunda bir gun aklının karışmasına bırakmamalı.” dunyanın en guzel cumlesi.