Merhabalar hemen konuya geceyim
Bundan 2 hafta once kv oğlunu aramış size gelip banyo yapıcam bizim sular zor ısınıyo ısınıp soğuyo demiş, eşim de beni aradı annem gelecek diye tamam dedim. Geldi abartmıyotum tam 3 saat banyoda kaldı. Cıktı oğlu başladı ısrar etmeye anne kal diye bende yarım sğız soyledim neyse ki kalmadı.
Normal şartlar altında olsak ve gercekten banyosunda sorun olsa hic sorun değil gelsin ama bu kadın beni cok ama cok uzdu yaptıklarını anlatsam inanamazsınız , banada değil sadece aileme dil uzattı bende ondan nefret ettim ve araya mesafe koydum. Ama demek ki yuzsuz.
Bu sabah bana yine mesaj attı akşam beni alırmısınız banyo icin diye. Bende dedim ki ben bugun annemlerde olucam akşama kadar, eşiminde bi programı olduğunu soyledim ki gercekten oyle.
Tamam sorun değil, başka zaman artık yazmış.
Şimdi ben aramızdaki sorunlarıda gectim ( gecmem mumkun değilde) diğer gelinine yuruyerek 5 dk uzaklıkta oturuyor. Benim evim daha uzak en az 20 dk arabayla. Yani neden ona gitmiyor, ondan cekiniyo biliyorum ama bu nasıl oluyo cozemedim aralarıds iyi diğer gelin haftanın 2-3 gunu kv ye gider yemek vs yapar yerler.
Ben nasıl bir yol izlemeliyim