Merhaba kızlar siteye yeni uye oldum daha once uye olmadan okurdum bende yazılanları bende sıkıntımı yazmak istedim gercekten canım cok sıkkın kendimden memnun değilim kilomdan ama değiştirmiyorum değişemiyorum eskiden kimseyle pek konuşmazdım artık konuşuyorum değiştim diyorum ama bir konu oluyor değişmediğimi anlıyorum toplum onune cıkamıyorum hep kilomun arkasına saklandım isim var cok şukur ailem yanımda mutlu olmamam icin hic bir neden yok ama yine mutsuzum surekli kafamın icinden sorular geciyor mutluluk bana haram sanki calıştığım is arkadaşımın doğum gunu var mesala ben hemen atladım gelirim diye sonra kendime kızdım giyicek bir şeyim yok ne alsam yakışmıyor bolgesel olarak vucut tipin dikdortgen yuzumde cok guzel degil kendime hic bir şeyi yakıştıramıyorum bir erkek arkadaş bile yakıştıramıyorum kendimi sevmiyorum psikoloğa gittim psikiyatriye bile gittim yine aynıyım artık değişmek istiyorum cok sabırsızim cabalamıyorum cok tembelim 31 yaşındayım ama sanki 60 yaşındayım yaşıtlarımdan kendimi yaşlı hissediyorum ruhum yaşlı kafam yaşlı o ne der bu ne der diye duşunmekten yoruldum is yerinde iyi anlaştığım bir kac kisi vardı bugun konuşuyorsam yarın konuşmuyorum selam bile veresim gelmiyor bana ne oldu diyorlar dun sohbet ediyorduk bugun neden boylesin bir gun rahat oluyorsam diğer gun kotu oluyorum artık ne yapacağımı bilemiyorum cevremden boyle şeyler duymaktan bıktım canım sıkkındı yazmak istedim sadce kimilerine gore bunlar dert degil biliyorum ama iyi şeyler duşunmeye calışıyorum