herkese merhaba,
arkadaşlar yaklaşık 1 bucuk iki sene oncesinde bende bu foruma cok gi,riyordum. aynı duyguları paylaşan arkadaşlarla yol arkadaşlığı yapma adına, kendini yalnız hissetmeme adına cokı zaman gecirdim. buradan okuduğun bir cok yontem denedim. bir cok doktora gittim. 2010 yılında bir duşuk yaptım ve sonrasında tekrar hamile kalmak icin uzun bir surec gecti. umutlandığım, kızdığım, uzulduğum daha da onemlisi sabırsız bir bekleyiş icinde olduğum uzun bir donemdi. neler denemedim ki: incirr kurleri, keciboynuızu kurleri, vitaminler, ateş olcme yontemi, yumurtlama donemi belirtici kitleri vs. tabi bu arada bir suru doktor.
ta kii beni anladığını duşunduğum ve guvendiğim bir doktor buluncaya kadar. sorunu tespit etti, 3 ay tedavi sonucunda ikinci ay hamile kaldım. hamilelik surecim cok zor gecti. ama cok şukur bebeğimizi sağlıkla kucağımıza aldık. şimdi kkıızım 11 aylık. allah isteyen herkese en doğru zamanda versin inşallah.
bebek isteyen sabırsız annelere sesleniyorum lutfen panik yapmayıınnn. panik yaptıkca hamile kalma sureciniz uzuyor. guvenebileceğiniz bir doktor bulun ve kendinizi ona bırakın. o sizin yerinize duşunsun ne yapacağınızı. siz sadece guzel gunleri duşunun ve tabiki dua edin...
rabbin en kısa surede bebeklerinize kavuştursun