Merhaba Hanımlar,
Başından beri mesafeli durmaya calıştığım KV ile bu sene yeni taşındığımız ev yuzunden eskisine gore fazla goruşmek zorunda kaldık. Şoyle ki artık kısmen uzak bir yerde yaşadığımız icin benim iş seyahatim olduğunda vb durumlarda kendisini yatıya cağırmak zorunda kalıyoruz.
Yine de sağolsun, geliyor. O gelmese başka cozum aramak zorunda kalacaktım...
Gecen hafta okullar tatil, cocuklar evde yalnız kalmasın diye kendisini yatıya aldık. Aynı zamanda benim iş seyahatim vardı, 2 gece evde değildim. Tesadufen oğrendim ki KV bu iki gece benim iki cocuğumu alıp benim yatağımda yatmış. Tuhafıma gitti acıkcası, sinir oldum. Dondum ona kızdım nasıl boyle bişey yapar diye, dondum kendime kızdım takılacak şey arıyorsun diye. Sonuc olarak ne ona ne eşime ağzımı acıp bu konunun lafını etmedim. Ama ben mesafeli davrandığım halde yatağıma kadar girmesi canımı sıktı.
Ben bu konuyu zihnimde halletmeye calışırken, unutmaya calışırken, bu sefer aklıma bir kac ay onceki olay geldi. Yeni taşınmıştık, cocukları okula alıştırma surecinde bir kac gunluğune KVyi de getirdik. Bir akşam işten geldim. Ustumu değiştirince giydiğim kazağı gorunce kucuk oğlum "aaaa senin bu kazağını bugun babanem giymişti" dedi. KV de acıklama yaptı. Kendikilerimi yıkadım onlar kuruyana kadar giydim diye. Orda dolapta oğlunun(eşimin) onlarca eski tshirt'u var. Hem kilo itibarıyle ona en iyi eşiminkiler olur. Ne diye benim şeylerimin icine girmeye calışıyor! İşte bir de benim kazağımı giydiğini hatırladım yatak olayının ustune.
Dediğim gibi ne ona ne oğluna bişey soyleyip huzursuzluk cıkarmaya niyetim yok. Ama canımı da sıkıyor bu yaptıkları, benim alanıma hic saygı yok, herşey oğlumun sen fasulyesin der gibi. Gitsem de yatağıma yatsın diye bekler gibi.