Arkadaşlar merhaba. Hayırlı cumalar.
Konuya direkt ornekle gireceğim. Ben yapacağım bir işi aklıma geldiği an yapmazsam unutuyorum. Mesela; camaşırları askıdan alıp katlayayım niyetiyle camaşır odasına giderken yatak odasında bir şey goruyorum. Onla ilgilenip sonra cıkıp mutfağa gidiyorum bambaşka işle ilgileniyorum. Camaşır katlaması başka bahara kalıyor. Dun de iş yerinde cicek sulayayım dedim lavabo kapalıydı, biraz sonra gideyim tekrar dedim cicekleri bugun başkası suladı :/
Cocukken de boyleydim. Annem "makinede camaşır var durunca as kırışmasın" derdi. "Tamam" derdim. Annem geldiğinde gorurdu ki asmamışım.
Nedir bu bendeki sorun? Sorumsuz muyum? Ama onemli onemsiz her şeyde boyle oluyor her şeyi anlık aklımdayken yapmam gerekiyor. Biri bir şey soylediğinde de unutuyorum. Bir şey dedi ama neydi ya diye duşunup duruyorum. B12 eksikliği falan değil cocukluğumdan beri gelen bir şey olduğuna gore. Boyle olup aşan var mı ne yapmalı cozumu var mıdır?
Ekleme: Aaa bir de şu var mesela bir plan yaparız sonra o plan değişir ama ben ilk konuşulanı hatırlarım derim sonra boyle değil miydi ya diye.