Kızlar eski sevgilimle kendi takıntıları ve dar hayat goruşu yuzunden tamamen kopmuştum. Aylarca peşimden geldi artık akıllandığını soyledi gecmişi sildiğini hemen evlenmek istediğini beyan etti. Eskiden yok instagramın var yok whatsap grubun var yok fotoğrafın var yok o arkadasına neden gittin gibi bir cok şeyi dert ederdi. Ki gttiğim arkadasım da kendi gelinleri. Neyse bunların yanlış olduğunu falan soyledi yanlış yaptığını tek istediği sigarayı bırakmammış, ve argodan kacınmam. Arada ağzımdan lan falan cıkıyordu refleksle.

neyse biz duğun muğun konuşurken halaylardan konu acıldı ve ben bir tane zor bi halay var biliyor musun dedim yengem oğretti ama bana dedm guldum.( Ki ben duğunlerde asla oynamayan bir insanım beceremem de pek) nese bu bana dedi sen yengele halay mı cekiyorsun evde bunu anca ağır olmayan kızlar yaparmış.
ikinci mesele: benim gunum var ayda bir akşam kızlarla toplanıyoruz benim akşam dışarı cıkmam yanlışmış.
Ucuncu mesele: evlendiğimde eşimin evinde bile askılı ve taytla gezmem yanlışmış bunlar yanlış kıyafetlermiş onun dunyasında yokmuş. Biri miri gelirmiş kapıyı oyle acarmışım. ( salağım ya ben)
Bende tekrardan engelledim. Hayır salak gibi bir de aileme dedim nişan yapcaz diye akıllandı sandım bunu ama hala sacmalklarla uğraşıyoruz.