Ablalarım, benden tecrubeli arkadaşlarım yardım mı denir yorum mu hangisi olursa bekliyorum.
8 aylık evliyim, calışıyorum. Dozunda misafir severim cunku dinlenmem icin akşam bana kalan 4-5 saat yetmiyorken her an misafir kaldıramam.
neyse konum şu;
Eşimin x bir akrabasının her ay bize gelebilmek icin urettiği bahanelerden bunaldım. Artık def ediyorum ama bu sefer başka bir bahaneyle karşıma geliyorlar ve kendilerini davet ettirene kadar beni yıpratıyorlar.
Kedi sevmek, kediyi gormek, uzun zamandır gelmiyoruz gelelim tarzında. Ki bu x kişisi kediden cok korkuyor cığlık cığlığa.
Ayda bir kez dediğime nolur takılmayın, ben bu x kişisinin evinde bir bardak su icmişsem o da bayramda el opmeye kendiliğimden gittiğimde. Bir kez olsun değil yemek, kahveye bile buyrun gelin demişliği yoktur hani insan oylesine bile sizde buyrun gelin der ya bunda o da yok ellerine sağlık bembeyazfil haydi goruşuruz. Yani hep ben geleyim sen hizmet et.
napayım artık salağa mı yatayım? Yuzune yuzune bi kere de sen bizi cağır mı diyeyim cizgimi bozmadan? Yoksa yaptığım gibi bahanelere direnemeyip hep kabul mu edeyim? Vallahi strese giriyorum her seferinde cunku yeni bahanelerini 5-6 gun once soylediler şimdi ben cağırmayacağım başka bir bahaneyle karşıma gelecekler.