Merhaba, burada konularımı bazılarınız biliyor zaten.
Oncelikle biraz uzun olabilir, okuyanlara teşekkurler
1 yıllık ilişkim bitti yazın nişanım olacaktı.
Bu 1 yıl icerisinde cok kavgalar ettik. Ben biraz sinirliyimdir ama asla kinci biri olamadım.
Cok sorunlar cıktı, cok gitmek istedim bu ilişkiden ama bir şekilde beni ikna etti kıyamadım ve devam ettik. Dışardan belki surekli sorun cıkarıyor, ayrılmak istiyor gibi gorunebilirim ama bana gore oyle değildi.
Mesela İstanbul ’a ablama gittim ve 2 gunden fazla kaldım diye benimle kavga cıkarıp şoyle birisin, boyle birisin dediğinde ‘e iyi git o zaman ’ demem ayrılmak istiyorum oldu.
Eski eşiyle aldığı eşyalarda oturmayı kabul ettim, duğun istemiyor diye onu da kabul ettim nikah yapar geceriz dedim, cok kıskanc diye sosyal medya hesaplarımdan herkesi sildim ici rahat etsin diye. Evliliği surekli ‘yaza bişeyler yaparız ’ şeklinde geciştirmesi ve evde sadece kucuk bir eşyayı istemiyorum diye surat asması aramızda kavgalara sebep oldu. Aileme laf soylemesi kavga oldu. Eski eşiyle ortada cocuk yokken sozde helalleşmek icin konuşması ve mesajları silmesi benim olayı başkasından duymamla itiraf etmesi sorun oldu. Bunların hepsinde ondan ayrılmak istedim, sildim, engelledim.
Onun yalvarması, kapıma gelmesi sonucu barıştım kıyamadım. Cunku beni cok sevdiğine inanıyordum. Her istediğimi alır, sabahları operek uyandırır, ilgi ve sevgi gosterir.. Bunlar bana gore ‘cok sevmek ’ti.
Ayrılığımız yine bir kavga sonucu oldu. Sonradan barıştık aslında ve ben barışınca dedim ki ‘yaza soz olacak diyorsun ama daha ailemle bile tanışmadın kimse de bilmiyor hala ’..
O da dedi ki ‘dun ayrılıktan bahsediyo butun duğun dernekten ne istiyon benden kızım sen ’
Bu cumlesi ağır geldi sonra hakaretler vs tabi.
Birkac gun gecti ben mesaj attım.
O da bana beni istemediğini ve bir ton ağır cumle etti.
Ben o kadar cok hayal kurdum ki onunla.. 1 yıldır o kadar herşeyimdi ki yalvardım gitme, seviyorum vs ağladım bir ton. Ha sanmayın ki 1 gun yalvardım. 1 hafta yalvardım bu şekilde ağlama krizleriyle.
Hani o bana yalvardığında ben kıyamadım ya, o da kıyamıcak sandım.
Surekli ayrılmak istediğim icin bana guvenmiyormuş. Peki dedim bir de bu konu icin yalvardım eski sorunları bırakıp.. yapmayacağım dedim vs bir ton şey.
Bana ‘bilmiyorum, karar veremiyorum, boşluktayım ’ tarzı konuştu.
Bu arada ben hayatımda ilk kez bir erkeğe hatta bir insana yalvardım. Bir daha da yapmam zaten ilk ve sondu.
Sonra 14 şubatı bile kutlamayınca ‘senin şımarıklığına tahammulum kalmadı bu hareketlerinden sonra ben de istemiyorum, bitti ’ yazdım ve bitti. Cevap bile vermedi.

Bu olayın ustunden 3 gun falan gecti konuşmadık. Sonra ben dedim ki bu iş cidden bitti. Ama boyle bitmesin guzelce ayrılalım. Buna veda mesajı attım. Yaşadığımız iyi kotu herşey icin teşekkur ettiğimi, onu kendi icimde affettiğimi, zamanında cok sevildiğimi ve cok sevdiğimi. Birbirimizi boş yere yıprattığımızı, yazık ettiğimizi, onu hic unutmayacağımı ve cok mutlu olmasını soyleyip hoşcakal dedim.
Bana upuzun bir mesaj yazmış.
İcinde ozet olarak şunlar geciyor:
14 gun oldu. Ve cok rahatladım. Gercekten o kadar bıkmışım ki şimdi kafam cok rahat, işime odaklanıyorum. Tekrar birlikte olmamız imkansız. Seni hep uyardım ama dinlemedin bu ilişki hep benim cabalarımla yurudu. Hicbir şeyin kıymetini bilemedin. İkimiz de anladık heralde tekrar birlikte olamayacağımızı. Belki de ben sana engel oluyordum boyle daha iyi oldu evlensekte değişmezdik, anlaşamazdık belki. Yapmak bişey yok. Ben de eve gidemedim daha ben de uzuluyorum oyle gorunmese de ’ falan filan.

Kızlar oturup hungur hungur ağladım. Ama onun icin değil, kendime. Yani ben acı cekerken anılara saygımdan guzel bir mesaj yazmışken onun yazdıkları cok zoruma gitti.
İnsan sinirliysen ağzından cıkanı bilmez. Sinir anında desin anlarım ama gayet sakince boyle sayfalarca bile isteye canımı acıtma mesajı yazması cok zoruma gitti. Ustelik sadece beni suclar şekilde.
Allah aşkına soyleyin ayıp değil mi onca anının, yaşanmışlığın ustune ‘boyle ben cok rahatım yaa valla bıktım senden hadi bye ’ tarzı bir mesaj.

Guncelleme: sayfa 13