5 yılı aşkın suredir bir ilişkim var. sevgilim en başından beri evlenmek istiyodu, tanıştığımızda part time işte calışıyodu henuz 21 yaşındaydık. sevgilim hep evlilik konusunu acar, iyi bir iş bulduğunda evleneceğimizi soylerdi.
sorun şu ki o denilen iyi iş hicbir zaman olmadı. bir kac işe girdi cıktı. uni okumamıştı lise mezunu. şuanda ise asgari ucretli bir işte calışıyor ama bu işi daha iyi, kalıcı ve rahat bir yer. benim de işim yok doktoraya hazırlanıyorum olursa akademiyi deneyeceğim ama o da oldukca zor bir surec olur mu olmaz mı bilinmez.
Bir iki aya soz yapacağız yaz sonu da duğun olacak. gecinme konusuna gelince durumu iyi bir aile de hic sıkıntı yaşamadan buyudum ama tutumlu biriyim para konusunda delirecek biri değilim. kucuk bir şehirde yaşıyoruz. ne kadar zorlansam da yaparım diye duşunuyorum. yine de belirsizlikler canımı sıkıyor işte. ailem beni desteklemiyor bu evliliğin iyi gitmeyeceğini duşunuyor.
Sevgili olma surecinde birbirimize hic saygısızlık yapmadık hep karşılıklı empati kurduk. ufak tartışmalar oldu tabi ama hic ayrılmadık. bu ilişki benim gozumde cok değerli.