Merhaba kızlar,ilki 17 mart 2.si bugun yatığım

Hamilelik beklemiyordum yani henuz değildi eşim korunuyor..Ama bu ay adetim gecikti şuphelendim 16 mat gecesi ruyamda bir kuşun bebeğe donuştuğunu ve ona su icirdiğimi gordum..bu ruyanın uzerine acaba haberci bir ruya mı dedim adetimde 2 gun gecikmişti.

Ertesi gun 17 martta test yaptım cok silik bir cizgi belirdi emin olamadım.bi kac gun bekleyip tekrar yaparım dedim.Bu sabah tekrar yaptım cift cizgi gozukuyor ama yine de emin olamıyorum belki test hatalı mıdır diye duşunuyorum aklımdan bin tane şey geciyor..Bu arada adetim 6 gun gecikti adetlerim de duzenlidir her zaman..

Cok uzun yazdım yorum yaparsanız cok sevinirim.

Bu sabahta kan verdim kanda gebeliğe bakılsın diye akşamustu 4 te alıcam sonucunu ama sabırsız bir şekilde bekliyorum anlayacağınız.
Ama 6 gun gecikme ile kanda belli olur mu kii???Sizinle paylaşmak istedim sizin yorumlarınızı okumak beni biraz rahatlatacaktır sanırım.

Son olarak 6 yıllık evliyim bebek icin sorun teşkil eden hic bir şey yok sadece varsa bebiş hazırlıksız yakalandım ) Allahım hayırlısı ne ise onu yazsın diye dua ediyorum..