Herkese merhaba,
Benim 2 senelik bir ilişkim var. Her şey yolunda gidiyor ve 1 seneye evlenmeyi duşunuyoruz. Sevgilimin annesi eşiyle ayrı. Şuan erkek arkadaşım birlikte yaşıyor annesiyle. Sorum şu: Biz evlenince annesi nerede yaşayacak veya sevgilim annem bizimle birlikte yaşayacak der mi?
Bunun konusu hic acılmadı. Bazen başkaları uzerinden ağzını aradım ama tam anlamadım ne duşunduğunu. Bu durum canımı cok sıkıyor.
Boyle bir durum cok hayati bir olay. O yuzden cok korkuyorum. Ve acıkca sorsam cok yanlış anlayabilir aklında hic boyle bir şey yoksa rezil olurum. Beni yanlış anlar bunları mı hesaplıyorsun der diye korkuyorum. Bunun uygun yollu bir soruşu yok direkt sormam gerek.
Sorarsam yanlış anlaşılır mı? Sormazsam da kafayı yiyeceğim yakında. Surekli duşunup duşunup stres oluyorum. Sonucta ne ozel hayatımız kalır ne duzenimiz boyle bir durumda. Kesinlikle boyle bir şey istemiyorum. Nasıl bir orta yol buluncak ileride hic bilmiyorum. Bu arada annesi yaşlı ve bakıma muhtac değil. Kendi kendine yaşayabilecek durumda. Ayrıca şoyle bir durum da oluşabilir. Farklı bir ev tutulur fakat bize yakın veya aynı apartmanda olur. Bu durumu da asla istemiyorum cunku sorumluluk almış olacağız cok fazla. Akşamları yemeğe cağırma, haftasonunu birlikte gecirme durumları falan oluşcak. Annem butun gun tek zaten bari bizimle olsun boş zamanlarımızda der diye korkuyorum. Zaten ikimiz de calışacağız. Birbirimize ayırabileceğimiz zaman cok az olacak, o zamanları da annesiyle gecirmek istemiyorum doğal olarak. Kimsenin sorumluluğunu falan almak istemiyorum acıkcası. Bu durumları nasıl aşacağım ve bu konuları onunla nasıl konuşmalıyım acaba?( bu benim annem de olsa tam olarak boyle duşunurdum ayrıca, yanlış anlaşılmasın. Ayrıca annesi emekli kendine yetebilen bir kadın. Ve beş cocuğu var )