Mrh hanımlar dert değil ama kızkardesm kocama takmıs.ne gibi dersenz benm eşim az konusan sohbet muhhabeti az olan kendi halinde bi tiptir.ama cok şukur eşim sayesinde maddi durumumuz guzeldir evmz arabamz cok şukur iyi bir hayat ysatıyo bana ve cocuklarmza.ama kızkardesm kocamn hep bir eksiğini arıyo tabiri caizse gozunun ustunde kaşın var muhabbeti.cocuklara bişi dese kızsa eşim aaa bak kotu bak yada diyelim o gun bana guzel bakmadı belkide tartıstgmz gun aa bak bizim kızı sevmiyo .kendi kocasına asla laf ettirmez hoş bende etmem beni baglamaz muhabbetleri ama eniştemde hep maddi sıkıntı yasatan biridir 40 yasına geldi hic bişi yapamadı hep yokluk yasattı kardesime ve cocuklara.onuda gectim aileme karsıda hep eşimi manipule ediyor devamlı bak evlerine gittik soyle baktı iyi ilgilenmedi şunu demedi bunu sormadı hep eksileri arıyo ailemde hemen aaa boyle davranmış ilgilenmemiş kardesinle konusmamıs pek.annemle babamıda etkiliyo.yahu ben adamdan memnunum bi sorunumuz yok maşallah.ama kardesm hep bir sorunumz varmış gibi gostermeye calısıyo yada oyle gormek istiyo ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım şaşırdım acıkcası