Bulunduğum yerde mahalledeki kadınlar kendi aralarında perşembe akşamları toplanıp kuran okuyor mevlut yapıyorlar.Dun akşam okumayı kayınvalidem almıştı mevlut bitti meyve suyu ve kek ikram etmiştik bir coğu kaldı kayınpederimle mutfakta konuşurken kulak misafiri oldum haftaya ben de obur eve(benim ev oluyor bu) mevlut aldım dedi bana kesinlikle sormadı musait misin diye.Ben de duyunca mutfağa girdim anne bana sorsaydın keşke belki kışın musait değilimdir bana neden sormadın dedim.Ki gercekten musait değilim evim sobalı ve tek odada soba yanıyor evimde mevlut olduğunda kendi yakınlarımı cağırmazsam olmaz onları da cağırdığımda sobalı odaya sığmayız bunu gayet iyi biliyor ayrıca soba pisliğinden halılarım koltuklarım kirlendi baharı bekliyorum yıkatmak icin bunu bildiği halde evime mevlut almış ben istiyordum ama yaza istiyordum daha once konuştuk.Ben anlatınca tamam kızım iptal ederiz baharda alırız dedi biraz bozuldu farkındayım ama siz olsanız siz de aynı tepkiyi vermez miydiniz ? Eve gelince biraz vicdan yaptım bi mevlut yuzune kalbini mi kırdım diye